返回列表 回復 發帖
谢谢kitty..

我喜欢五月天..

我可以看字幕..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 queenalau 第 557 篇文章

好耐无见啊...你好吗

回應 queenalau 第 559 篇文章

我都是老样子咯..吹水咯..

迟D就会忙少少咯..

回應 queenalau 第 561 篇文章

你可以抽空少少时间上架...

不好潜太耐啊...

回應 queenalau 第 563 篇文章

得闲就来倾计下...鸭仔都好挂住你啊
原帖由 queenalau 於 2008-11-15 03:55 PM 發表
鸭仔今日都唔系度哦~~
鸭仔次次偷看架...
鸭仔有什么好..
原帖由 fattyteo 於 2008-11-20 01:46 AM 發表

哇哈哈哈~~
你也喜欢噢~~
tolong一点..我不喜欢鸭仔的...

我心目中有人选
If I Were A Boy - Beyoncé

kitty...itik tipu,tak tidur
原帖由 rrliew 於 2008-11-27 11:36 AM 發表
siapa cakap
itik keluar lagi...
原帖由 kitty@08 於 2008-11-27 11:41 AM 發表

我知mickey 他騙我不到的。。 在溝女了嗎﹖
他沟男仔...
Linkin Park - Leave Out All The Rest

原帖由 kitty@08 於 2008-11-27 12:19 PM 發表
死啦~rr 幾時喜歡男仔個﹖
么你不知道鸭仔喜欢男仔... 记得加分 爆料
原帖由 CC517 於 2008-11-27 04:18 PM 發表

他更喜歡亞婆.
是不是怪婆婆啊....