返回列表 回復 發帖
今年我都係比较睇好車路士!
可能一路嚟佢哋非常重视呢個联赛杯。。。
下下都派正选落场,
而且就算副选都经验丰富。

多谢嗮joshlier兄开呢個地方俾来自唔同俱乐部嘅球迷一齐讨论。
原帖由 joshlier 於 2008-9-23 09:39 PM 發表
haha, 吾晒客气, jacksonkua 兄!!

身为英超球迷, 还是 至尊紅魔 的一份子, 应份的
呢期至尊紅魔最高分,
恭喜嗮。。。。排行榜最迟听日就出炉!
英超有咁多热心嘅球迷,
真係值得高兴!

大家联赛杯有乜心水啊??
原帖由 joshlier 於 2008-9-23 10:11 PM 發表
英超四强应该顺利晋级第四圈,

& 熱刺应该可以迎来首胜!!
哈哈。。。热刺今季係杯王!
的确有呢個可能。。。。
原帖由 joshlier 於 2008-9-25 10:01 AM 發表
wat a sur prise...Man City lose...
仲有Everton,Villa,Newcastle, Portsmouth。。
都已经出局!
值得一提:Portsmouth最近两场波,俾人入咗10球!
原帖由 joshlier 於 2008-9-26 10:05 AM 發表
dunno next EPl match will be 俾人入球 also!!

James problem?? or defend problem?

last season Portsmouth is good on defeding ge wor...how come....
我觉得应该係后卫嘅问题!
因为James一路嚟都表现得几稳定,
而且仲一度俾称为英超最好嘅龙门之一。
Portsmouth要解决嘅问题係后防,
而Diarra都係唔够状态。
原帖由 joshlier 於 2008-11-3 01:48 PM 發表
the Carling cup 4th round is coming near...can i open a game at this post??

guess Hm win or away win...

do i need ur approval jacksonkua heng??
只要有好嘅IDEA,
管理层一定会通过,
非常欢迎你Proposed。
有讨论先有进步,
唔驶话一定要边個同意。
joshlier 兄都係足球区版主之一,
非常欢迎你搞活动嚟刺激下足球区。。