返回列表 回復 發帖
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 01:12 AM 發表
你有冇去果個聚會...???
有吖,重比QQ摆左上台...
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 01:14 AM 發表

又真系远得太交关。。。。。。。。
係囉.....不過聖誕節去旅行....都可以去馬來西亞走走,,,,,過返個唔凍的冬天...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-29 01:13 AM 發表

靓姐,比条路行下好喔....
甘我无讲错吖嘛。。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-29 01:15 AM 發表

有吖,重比QQ摆左上台...
可惜還未可以看你的照片...要到9555樓先得...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 01:15 AM 發表
係囉.....不過聖誕節去旅行....都可以去馬來西亞走走,,,,,過返個唔凍的冬天...
系咪架??
到时可以叫成队人黎一齐同你吹水既哦!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-29 12:56 AM 發表

深有同感,下次聚会我吾反对包头蒙面既可能性....  
哈。哈。不如,我将i你的相先曝光啦。。咁你到时都没咁显眼啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 01:17 AM 發表

系咪架??
到时可以叫成队人黎一齐同你吹水既哦!!
好呀,,,有冇人肯做導遊帶我周圍去...??
我又唔識講馬拉造.........
原帖由 wk.hoo 於 2008-9-29 01:19 AM 發表

哈。哈。不如,我将i你的相先曝光啦。。咁你到时都没咁显眼啦。。
我到时会带我妈去抄你咔啦....
靓姐、yiyianki 、wk.hoo , good night 啦,我睡啦...
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 01:20 AM 發表
好呀,,,有冇人肯做導遊帶我周圍去...??
我又唔識講馬拉造.........
黎马来唔需要识讲马来话架!
你讲乜话都得架!
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-29 01:27 AM 發表
靓姐、yiyianki 、wk.hoo , good night 啦,我睡啦...
早抖啦!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-29 01:27 AM 發表
早抖....明天見,,,,,,,,,
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 01:28 AM 發表

黎马来唔需要识讲马来话架!
你讲乜话都得架!
咁好...???廣東話都可以..???
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 01:36 AM 發表
咁好...???廣東話都可以..???
乜你唔觉,我地而家打既字,都系广东字黎既咩?
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 01:40 AM 發表

乜你唔觉,我地而家打既字,都系广东字黎既咩?
我知呀....我以為馬來西亞唔係好多人識廣東話,,,
因為在這個論壇,,,,有好多朋友們都看不明我們打的是什麼....有的還要我們說華語才懂,,,,,,,