返回列表 回復 發帖
看到了...谢谢分享
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
看的很清楚了
我想问下边个揸相机影架...
无人回答我架..

我想问下边个揸相机影架...
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-29 11:30 AM 發表

问下聚会既人咯。。
我想在msn问架...不过不知道要问边个
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:32 AM 發表

个个都挂住吹水,都无人去发觉。。。。。。。。。
我见到你有张有烟影
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-29 11:35 AM 發表

问啊2咯。。
他应该睡觉咗啦..晒气
原帖由 jclai 於 2008-9-29 11:39 AM 發表

每个都没空。。。
你们 没空应酬我
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-29 11:39 AM 發表
wong sir take camera de!
怪不得无他啦... 做咩伟哥有咁多张单人相架...
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 11:40 AM 發表

婆婆,点相是wongsir揸机架。。
小白答我啦..多谢
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:41 AM 發表

你眼花啫!!
不好意思..我老花
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:45 AM 發表

有 wong sir 张相啊,你睇唔到咩?
我有见到..
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-29 11:49 AM 發表
wong sir 是我拍的!反拍他的。晚安啦!靓姐,吃药去睡觉啦!
快点吃药啦..去休息下
原帖由 jclai 於 2008-9-29 11:55 AM 發表

以为婆婆又老花眼
你都有好多张架... 单人照有2张
原帖由 zzqq 於 2008-9-29 11:56 AM 發表

pahang 啊。。。
又不熟kl 路。。。
会晕的
你住pahang 哪里啊