返回列表 回復 發帖
哈哈有你們的出現,大家都樂陶陶,
這次吹水,吹到麥當勞,哈哈還吃叉燒和燒肉.

*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-28 10:58 PM 發表

哗~好多大粒人啵~
下次記得參加啦,笑話一連串笑到你爆肚.
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
原帖由 wlt1110 於 2008-9-28 11:01 PM 發表

什么大粒人啊?哪里大粒?
哈哈是大波羅.
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-28 11:07 PM 發表

我都想啊wong sir,不过我住JB啊
哈哈下次我哋組織去JB啦.你包吃包住一日遊.
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-28 11:20 PM 發表

哗~系唔系啊?
只要你包吃包住一定好多人到WOR.最少十個.