返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:15 AM 發表

你地招生都好勤力哦。。。。。。
又话乜乜咩元老喔, 唔见你拉半个返黎!
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:34 AM 發表

我退左落黎好耐啦,乜你唔知咩?
咁我都退咯, 唔使做咁多野!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-29 11:41 AM 發表
how do u feel now ?cck,ur photo had upload too lo !
你要拍就预了你POST的啦! 你要给靓姐禁言咩?
原帖由 vwwo 於 2008-9-29 11:54 AM 發表

你个死野,学人摆我上檯!!!!
又係你自己讲既, 我有摆你上檯咩?
原帖由 mun2 於 2008-9-29 11:43 PM 發表

不是他就是我。。 或猪血。。。。
你个iso掂唔掂?

回應 mun2 第 495 篇文章

咁你有无忘记到一段video?

回應 mun2 第 497 篇文章

1) 去uninstall Winrar先, 跟住restart
2) 去你个家好月圆个files rename个files去.iso
3) 跟住应该就可以burn, 之后可以去download install返Winrar

回應 mun2 第 548 篇文章

我仲有哦!
原帖由 mun2 於 2008-9-30 11:25 AM 發表

健仔。。 我又要问你嘢啦。。。
打完人, 又问人野, 你想点?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-9-30 12:05 PM 發表
是的!小的知错了!请别打我啊!
小白, 今次我帮你唔到啦!

回應 mun2 第 563 篇文章

哦.....你想出名啊? 你出句声就得架啦!  全世界包睇到架!

回應 wlt1110 第 732 篇文章

分區版主哦, 恭喜, 恭喜!
原帖由 wk.hoo 於 2008-10-2 10:30 PM 發表

噢噢。。。他中意这家野架???!?!?!
係他锺意对我这家野!

回應 dicksonkhan 第 788 篇文章

OMG, 中招!

回應 hhhhhhhhhh10h 第 1126 篇文章

你认识谁?