返回列表 回復 發帖
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:14 AM 發表
尋人啟示:JENNY CHEUNG 張麗

谁来的???
我以前絛女
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:18 AM 發表
應該冇了.....但我見過你喺吹水區的主題出現........
佢係ed仔呀,好熟的
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:18 AM 發表

我以前絛女
佢都有玩這個論壇嗎...??
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:18 AM 發表
應該冇了.....但我見過你喺吹水區的主題出現........
以前我时常在吹水区的,现在闲了。。。得空上来找人吵架
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:18 AM 發表

我看了射雕英雄传才喜欢她的
不過有啲bb肥 喎....................
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:20 AM 發表

哈哈....一陣cck 見到就死了.......
岩晒你啦...咁鐘意打寵.....
係唔打唔得啫 .........................
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:21 AM 發表

不過有啲bb肥 喎....................
肥喺塊面度.........
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:18 AM 發表

我以前絛女
做麽要找她咧!u miss her?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:21 AM 發表

係唔打唔得啫 .........................
一升開...就自然想快d升轉.....係咪...??
原帖由 yiyianki 於 2008-9-29 03:20 AM 發表
佢都有玩這個論壇嗎...??
無呀~~~(唔知sin真)不過開吓睇佢睇唔睇到啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:20 AM 發表

佢係ed仔呀,好熟的
...做麽不好意思丫
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 03:20 AM 發表

舒援考試壓力嗎
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-9-29 03:23 AM 發表

無呀~~~(唔知sin真)不過開吓睇佢睇唔睇到啦
如果冇玩呢個論壇...睇到既機僧率係百分之零...........
你兩個慢慢傾啦...我去睇now.......拜拜