返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 02:56 PM 發表
那也不错啊!我可那东西去插它!
正係送比你咋......第2個都冇呀.....不過小心D呀........
小心佢放屁呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大牛同jj 裝身前的look

原帖由 DOBI 於 2008-10-18 03:03 PM 發表

正係送比你咋......第2個都冇呀.....不過小心D呀........
小心佢放屁呀
我又要俾個pet pet 你睇
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 03:11 PM 發表
好似大小魔怪咁呀
原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 03:19 PM 發表

我又要俾個pet pet 你睇
救命呀 真係亞JJ嚟架
佢真係可以做舞女
好可愛喎....仔定女黎架?
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 03:54 PM 發表
好可愛喎....仔定女黎架?
你問邊隻先
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 03:56 PM 發表

你問邊隻先
我緊係問妳隻狗仔啦....
回回回..支持
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:02 PM 發表

我緊係問妳隻狗仔啦....
有名叫大牛....... 唔通女咩.......
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 05:01 PM 發表

有名叫大牛....... 唔通女咩.......   
我點知喎..
the dog is so cute....I think I begin to like dogs now

原帖由 bbb1999 於 2008-10-18 03:11 PM 發表
big cow is so big compare to JJ girl
will big cow rape JJ girl .....

你们为什么拿我档  D宠物来玩
原帖由 blueocean 於 2008-10-18 08:49 PM 發表
the dog is so cute....I think I begin to like dogs now
真嘅你會開始鈡意狗
咁幾時養噃隻呀