返回列表 回復 發帖
原帖由 zukiroy 於 2009-2-25 01:39 PM 發表
you can use 68000000 buy 50张 ar~
u also can use 78300000  buy
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 jnc3688 於 2009-2-25 01:47 PM 發表

嘩...最有錢果個唻啦...
唔知會唔會送幾張唻用下呢?
原帖由 cas.cas 於 2009-2-25 01:45 PM 發表

你同我都係咁上下多錢咋...你都可以買50張... (講笑咋...買幾張就會...)
i will not buy any ~
原帖由 jnc3688 於 2009-2-25 01:47 PM 發表

you can use 存款: 118771582 元 buy 100 tim la~
原帖由 cas.cas 於 2009-2-25 01:54 PM 發表

嘩...最有錢果個唻啦...
唔知會唔會送幾張唻用下呢?
i dont wanna play
原帖由 zukiroy 於 2009-2-25 02:06 PM 發表

you can use 存款: 118771582 元 buy 100 tim la~
我已经没有心在这里玩了,所以不会买这些卡片。
刚才我用8X经验卡打只能上7级。因为很卡,项面空白,网页涮新等问题,浪费我不少时间
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
论坛管理层将会在近期内得到技术支援
希望到时能够提高论坛的链接速度

^^"
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2009-2-25 02:36 PM 發表
论坛管理层将会在近期内得到技术支援
希望到时能够提高论坛的链接速度

^^"
如果能做到顺畅这一点,我会继续回来玩
希望速度能变得更好
加油吧
原帖由 zukiroy 於 2009-2-25 13:15 發表
价格: 論壇幣了

how to buy ar~play pet not use pet money ar~
120萬pet 幣就差不多
我雖然窮,但很快樂

回應 zukiroy 第 7010 篇文章

謝謝呀!^^
原帖由 joesyip1968 於 2009-2-25 07:11 PM 發表

120萬pet 幣就差不多
1論壇幣兌換1寵物幣
所以120萬論壇幣=120萬寵物幣??
你的寵物幣將會有其他用途~ 合成,升級,裝備等等....
人生有幾多個十年,我地受o既已經受夠喇!飯都冇得食,仲講乜野良心?
做人最緊要有飽飯食,尊嚴......算得係乜野?要得到更多就要去得盡! 有乜野唔敢做!
我火爆準備左副棺材俾我自己架啦!

原帖由 shannon0730 於 2009-2-25 10:34 PM 發表

1論壇幣兌換1寵物幣
if 120萬論壇幣=120萬寵物幣

can i change some 寵物幣 with you~?
原帖由 shannon0730 於 2009-2-25 22:34 發表

1論壇幣兌換1寵物幣
合成的成功率這么低,我是死也不會將裝備合成的
我雖然窮,但很快樂
maes          加入          2009-02-25 20:36:57

have people joined ar~~and high turn~
原帖由 cindykong12 於 2009-2-25 07:41 PM 發表
謝謝呀!^^
that's ok~i love girls~

come here talk more la~~

i always give out money to people who always talk in here gar~