返回列表 回復 發帖

10月30日--h2o生日啊

,  描述: 希望大家进来祝福他啊。。。
阿水。。。祝你生日快乐啊。。。

帮你开了个帖。。。有没有被感动啊。。。。

哈哈。。。可是过了明天你就老一岁咯。。。。

評分次數

• kingworld

• ckhooi74

哈哈!水仙家,生蛋快乐哦!誕生日おめでとう

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
祝 水水 生日快樂
            身體健康

年年靚仔
                對雲雲一心一意!

原帖由 蓝云 於 2008-10-29 10:41 AM 發表

哈哈..真係估唔到你會幫我開個帖啊..好開心啊!!..多謝你..老婆仔
原帖由 qqbubu 於 2008-10-29 10:43 AM 發表
哈哈!水仙家,生蛋快乐哦!誕生日おめでとう

471351  471352
多謝qq
lol
我叫 h200 啊...
我以为有这样巧 tim... hahahaha
生日快乐啊!!
原帖由 cammy8080 於 2008-10-29 10:45 AM 發表
祝水水...生日快樂 ....身體健康.... ...!!

[img]http://www.elimy.com/tipos/3/h.gifhttp://www.elimy.com/tipos/3/a.g ... y.com/tipos/3/p.gif[/img]http://w ...
多謝cammy
你都係啊! 祝你身體健康!! 冇病冇痛!
祝水弟生日快乐,身体健康。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-29 10:49 AM 發表
祝 水水 生日快樂
            身體健康

年年靚仔
                對雲雲一心一意! 471344

omg manyiu 你D相搞到我好肚餓啊
多謝你既祝福
我一定會一心一意&全心全意對佢啦 ^^

評分次數

• YUYUME

原帖由 h200 於 2008-10-29 11:11 AM 發表
lol
我叫 h200 啊...
我以为有这样巧 tim... hahahaha
生日快乐啊!!
haha thank you "brother"
阿水。。。。。happy birthday..
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
Happy Birthday to h2o

born to die
原帖由 ckhooi74 於 2008-10-29 11:16 AM 發表
祝水弟生日快乐,身体健康。。  
多謝輝哥

h2o祝你~~

生日快乐
身心愉快
幸福快乐
:011:
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 蓝云 於 2008-10-29 05:41 PM 發表

嗨﹗h2o。i'm kitty貓貓。
i want to say " happy birthday to u" 生日快樂