返回列表 回復 發帖
原帖由 DOBI 於 2009-1-22 02:22 PM 發表

你係大儍婆 我係第一個病先架......而加染埋你哋......好吖
你總知肯浦頭就得啦........大傻婆   
傻婆,回来你家里帮你扫家,要过年了 想念你哦~傻婆。

楼上的。。。。唉

幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 01:45 PM 發表

傻婆,回来你家里帮你扫家,要过年了 想念你哦~傻婆
儍婆我都要大掃除.....連大牛星期六都要去大洗呀.....因為星期天家人一早就到嘞.....所以我都冇時間上網了......
原帖由 DOBI 於 2009-1-23 01:51 PM 發表

儍婆我都要大掃除.....連大牛星期六都要去大洗呀.....因為星期天家人一早就到嘞.....所以我都冇時間上網了......
傻婆,你去忙吧!明天找你。。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 01:53 PM 發表

傻婆,你去忙吧!明天找你。。
都冇事忙.......我在吹水區同JNC講緊馬來西亞係咪有巫術呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-23 01:58 PM 發表

都冇事忙.......我在吹水區同JNC講緊馬來西亞係咪有巫術呀
等下咬咬 lien 死你就知道,他那天和我讲了!!
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 02:12 PM 發表

等下咬咬 lien 死你就知道,他那天和我讲了!!
講セ呀...........講粗口
原帖由 DOBI 於 2009-1-23 02:30 PM 發表

講セ呀...........講粗口
没有呀!那里有。。RR 说的。。看好来点啦!傻婆!意思是说~酷住你的neck 这个说法!
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 02:40 PM 發表

没有呀!那里有。。RR 说的。。看好来点啦!傻婆!意思是说~酷住你的neck 这个说法!
佢咪試下LOOO.....
原帖由 DOBI 於 2009-1-23 02:50 PM 發表

佢咪試下LOOO.....
我都想知道他会不会

傻婆,有个送钱的帖为什么没有和我讲

幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2009-1-23 03:23 PM 發表

我都想知道他会不会

傻婆,有个送钱的帖为什么没有和我讲
很快額滿了...ONLY...10

新年快乐、大吉大利、恭贺新禧、万事大吉!合家欢乐!财源广进!恭喜发财!奔腾前进!年年有余

天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
JNC....你都新年快樂多D利是
傻婆,来你家里大扫除

闪人啦!明天不知得空找你吗?
幸福ღ国度
我 挺喜欢的~~~
原帖由 ddyy560 於 2009-1-24 08:44 PM 發表
我 挺喜欢的~~~
你喜歡セ嘢呀.........................