返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
% Y+ p4 |  A! s" o" Y. @, t& y+ vwww3.tvboxnow.com我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你
7 N8 f/ T5 |# ~, W3 Q6 F' \% jwww3.tvboxnow.com每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事
( s  t1 [+ ~& x1 U公仔箱論壇你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生公仔箱論壇& ~$ X+ C3 F4 t
有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我/ ~, U" o4 O1 p1 y4 ]% A
每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前
: J! S& ?& _+ c公仔箱論壇
' s! J+ A) p$ X6 I% }' L我好記得果次.......
, K2 n( b, ?# @9 fwww3.tvboxnow.com因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a& Y) E1 x6 I4 D/ }3 K
那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你
+ R9 s0 B0 P6 wwww3.tvboxnow.com我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
" S; ?( v6 q2 l, e4 _4 Fwww3.tvboxnow.com
  ]/ K& ^" P5 I: Y9 q+ |www3.tvboxnow.com每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失www3.tvboxnow.com- g4 I6 ~9 @3 g' |8 n5 H2 w
4 H; T3 W2 `) X& j- D9 c! c) n5 H
tvb now,tvbnow,bttvb' w$ W' ]- y3 C! M* H& g" X

7 _  t- C( c/ {/ Z& q5 d' D7 Atvb now,tvbnow,bttvb
$ b3 a, R* j% y3 B" qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) s% o/ z2 t- ?' D9 e

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表 www3.tvboxnow.com$ X" L  E: w6 s" x" ~9 H! Z
請保特心情開心甜蜜.....
0 m  j  a( `! s- mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: W4 x$ h4 ~6 h6 P) J% C
我會架啦
: _$ n: `+ Z7 ~# h0 S% M6 e5 X, Y4 ^嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表
7 A/ {9 A; u, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
* s& @1 [& a- _1 d. u( N& ]2 G
) l8 a0 R! Q( [( y+ Rwww3.tvboxnow.com我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表 www3.tvboxnow.com; `# D. w+ N0 w0 k* r; }
戀愛得滋味是最甜的。
1 \+ k+ Q7 E0 w; q! c5 ]8 q  w, Z' e& u( ^
% ]5 h3 m5 b( g' i9 i9 n: E( |係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb/ ?9 O* ]# }& S
tvb now,tvbnow,bttvb& o; P: I6 q1 V
公仔箱論壇& k" P' t0 c9 @: J$ D" o
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
) y0 F$ A, D9 P& t( l8 ?9 Bwww3.tvboxnow.com" ]' J1 T" V/ a' l
送你經典句﹕幸福的光6 W1 h; K2 g9 z* |, s3 q
當遇到現在
  D, B- W% v( j' T公仔箱論壇和你相伴一生的人
3 |" @5 z' i9 ?3 e* b5 i) Twww3.tvboxnow.com要百分之百感謝他愛你公仔箱論壇' f" k3 h0 e# y7 F5 y
因為
. a# f9 G% h' ^) e9 g公仔箱論壇你們現在都得到
* S# n1 ~% G( o* ~www3.tvboxnow.com幸福和真愛

) D/ o+ G/ h, g! D, ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 j; V5 M0 X; u0 n4 y+ D
公仔箱論壇( }, q4 ]' f. s
大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。 tvb now,tvbnow,bttvb) `. J2 n% q3 U; V

+ G( ?- j( G$ k, j) itvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 kitty@08 於 2008-11-12 04:14 PM 編輯 ]

評分次數

• yumiko123456