返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-10 01:38 PM 發表
huh...miaomiao's bd is 光棍节?
miaomiao,你生日是另外件事。
珍惜四人帮。。。
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 01:46 PM 發表

我哋都唔係叫光棍節......你等等我去睇吓先
哦。。仲有其他名??
DOBI 都是系加拿大??
美國叫veterans  day
加拿大叫remenbrance  day  
係紀念2次世界大戰中的死難者的紀念日
什么光棍節.....就要問亞金金嘞......佢係咪想做光棍佬吖
原帖由 tingx2 於 2008-11-10 01:54 PM 發表

哦。。仲有其他名??
DOBI 都是系加拿大??
セ你唔知架.....亞豬豬

回應 DOBI 第 19 篇文章

i almost day day lunch with dobi......
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 01:58 PM 發表
什么光棍節.....就要問亞金金嘞......佢係咪想做光棍佬吖 ...
哦。。唔是一样的野来架。。。
我仲以为你地真是庆祝光棍节。。
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 01:59 PM 發表

セ你唔知架.....亞豬豬  
哈哈、。我都没查你家宅。。更是唔知lu ...
原帖由 wongjj 於 2008-11-10 02:01 PM 發表
i almost day day lunch with dobi......
改.....來自啦.....你仲想轉行呀
原帖由 wongjj 於 2008-11-10 02:01 PM 發表
哦。。咁好。。日日一起吃lunch。。一起做工架??
原帖由 tingx2 於 2008-11-10 02:03 PM 發表

哦。。唔是一样的野来架。。。
我仲以为你地真是庆祝光棍节。。
セ你哋真係有光棍節架.......
原帖由 tingx2 於 2008-11-10 02:05 PM 發表

哦。。咁好。。日日一起吃lunch。。一起做工架??
我同佢唔熟架........ 但就日日見...... 好似情侶咁..... 見唔倒都要通電話....... 你話死唔死吖.......
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 01:58 PM 發表
什么光棍節.....就要問亞金金嘞......佢係咪想做光棍佬吖 ...
我真地在我们这里的报子看到... 你讲的veterans  day,remenbrance  day 我现在才知道也是在这天。 我真的很享受做光棍....
珍惜四人帮。。。
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:06 PM 發表

哈哈。。。是大师兄庆祝架。。
DOBI快点去qq度。。帮我爆左它。。
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:06 PM 發表

11/11 4个 1 的日子最适合....
珍惜四人帮。。。
原帖由 DOBI 於 2008-11-10 02:08 PM 發表

我同佢唔熟架........ 但就日日見...... 好似情侶咁..... 見唔倒都要通電話....... 你話死唔死吖.......  
哈哈哈。。咁都讲唔熟。。。
我睇你地是熟到烂啦。。