返回列表 回復 發帖
原帖由 贱狼人 於 2008-11-20 10:12 AM 發表
进来顶一下
唔好扮傻系度kap女。。要给钱架。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 11:19 AM 發表

呢度鸭店黎咔,其实贱狼人系黎interview咔,飞下海又多一位team member喇!

(等阵同mun2讲,叫她今晚再黎...)
死咯。。变左鸭店。。老细返来实爆血管。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 12:47 PM 發表

老细,今早条数总没找吖,叫超伟坐住先啦.....
哈哈。。小心他坐段客人的脚。。到时就要赔钱啦。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 02:28 PM 發表

D 3条5既客系要叫超伟服侍下咔...

(知惊没...)
哈哈哈。。唔错啵。。可以赶客。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 04:37 PM 發表

冲凉x2, 承为500吖...

(free红酒一杯
miaomiao好尽责
抢多点钱返来。。
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:14 PM 發表

MIAOMIAO可以做埋呢度老板娘喇
哈哈。。唔得啦。。。miaomiao已经有人book左。。
三哥依然是属于你架,三嫂。。
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:15 PM 發表

+下我有钱,系唔够人多滋嘛。。。

50% 我就唔会给。。 要给就100%。 叫你好细做埋下半场先讲啦。。
起码给点deposit好喔。。。
难得老细落水,仲是第一次做鸭。。。 给下面。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 05:21 PM 發表

睇你点边个package咯,我地有个人(暂时得超伟1个,老细客串j )同团体“飞下海”咔,包你满意...
小白唔是啊??
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:24 PM 發表

乜今日唔係风小同MIAOMIAO嘅好日子咩??....点解唔見咗风少嘅??
唔是今日啊。。
是22/11啊。。
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:24 PM 發表

我够第一次叫鸭咯。。。 我唔叫你地给我deposit都偷笑咯。。。
但是你是来亨受的啵。。没理由要我地给番deposit你。。
唔给deposit,给点tips肥猪。。我看门口看的好辛苦。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 05:26 PM 發表

(猪猪帮手追数,mun2 jiao完吾比$$ 吖
恶霸?!
落闸放猪!!
等肥猪去抢她的荷包。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 05:29 PM 發表

小白系“组合”黎咔,单人他吾做咔,系都要超伟guide住他甘话哦....
小白中意玩3p?
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:29 PM 發表

22/11....QQ咁早講....仲大字標題我以為今日添...
哈哈。。唔好怪他。。他好辛苦架啦。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-20 05:32 PM 發表

甘....甘....(耐不耐就要接D customer complaint, 希望老细加人工,做收银无易咔...)

超伟去左边吖? 快D出黎安抚下customer吖!!  
他要化妆啊。。已经化左成日都没搞掂。。
(miaomiao加油啦。。肥猪放工)
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:33 PM 發表

咁就唔同讲。。。

好! 咁我地e+去吃饭啦。。。
哈哈。。好啊。。依架出。。
(带肥猪出街,miaomiao记得收费啊)