返回列表 回復 發帖
原帖由 jclai 於 2008-11-20 12:32 PM 發表
我要你坐我大脾。。。。
老细,今早条数总没找吖,叫超伟坐住先啦.....

回應 bmoon1977 第 434 篇文章

照charge 200
原帖由 vwwo 於 2008-11-20 01:15 PM 發表

一个月俾一摆,你俾大姨妈啊?
靓姐万岁!
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 02:01 PM 發表

死咯。。变左鸭店。。老细返来实爆血管。。
哈哈,他昨晚下左海应该知咔啦...
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 02:01 PM 發表

哈哈。。小心他坐段客人的脚。。到时就要赔钱啦。。
D 3条5既客系要叫超伟服侍下咔...

(知惊没...)

回應 joshlier 第 441 篇文章

before u go to sky, pls pay entrance fee
原帖由 mun2 於 2008-11-20 03:02 PM 發表

哎?miaomaio... 个场有新仔啊?
有吖,等老细返黎interview他地咯
原帖由 mun2 於 2008-11-20 03:16 PM 發表

咁你个老细几时返来啊? 寻晚serve到1半走左人。。。 唔pro喔。。。
我都明白既,老细系有少少吾争气...吾知系吾系D 印度神油过左期...

但系你地假假地都去左“上半场”啦..打底都要比返 50%咔....
原帖由 joshlier 於 2008-11-20 03:38 PM 發表

i serve u lol ^^p , 任使吾恼!!
wah, 新仔好洗好用,叫老板即请你
原帖由 walala 於 2008-11-20 03:49 PM 發表
来老三的场 。。。。
冲凉x2, 承为500吖...

(free红酒一杯
原帖由 walala 於 2008-11-20 04:41 PM 發表

那全套的是多少
睇你点边个package咯,我地有个人(暂时得超伟1个,老细客串j )同团体“飞下海”咔,包你满意...
原帖由 cammy8080 於 2008-11-20 05:14 PM 發表

MIAOMIAO可以做埋呢度老板娘喇
老板娘吾洗做,好似cammy甘咔
原帖由 mun2 於 2008-11-20 05:15 PM 發表

+下我有钱,系唔够人多滋嘛。。。

50% 我就唔会给。。 要给就100%。 叫你好细做埋下半场先讲啦。。
哦,但系要比D时间他warm up下哦...
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 05:20 PM 發表

起码给点deposit好喔。。。
难得老细落水,仲是第一次做鸭。。。 给下面。。
(猪猪帮手追数,mun2 jiao完吾比$$ 吖
原帖由 tingx2 於 2008-11-20 05:24 PM 發表

小白唔是啊??
小白系“组合”黎咔,单人他吾做咔,系都要超伟guide住他甘话哦....