返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-11-24 09:30 PM 發表
我都祝你生日快乐,身体健康,青春美丽,生意兴隆,财源广进
btw,你确定25岁吗
你怀疑佢既年龄。。

25岁?!?!?!/!/!!?/!?!?!!?!哦。。咁真是要贺一贺25岁的你咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
mun 2。。。

蓝云 在这里祝你生日快乐。。。。
                       天天靓靓。。。。
                       天天快乐。。。。

mun2

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
贱狼人, yling10, xinxian, jclai, qqbubu, ngls, miaomiao88, lynn_angel, ckhooi74, walala,  
kitty@08, Geai, tingx2, cck_my, cammy8080, wongjj, ed_teck, 西门兄, hendytiu, YUYUME,
nicnic1161, wlt1110,  wk.hoo, 蓝云, 假書僮......

多谢你啲个祝福

原帖由 ckhooi74 於 2008-11-24 07:18 PM 發表

我怕啊。。 不如你都一起吖。。
哈哈。。。唔好啦。。
衰雀中意男人多点。。
唔该!!! WLT1110 同 超胃

猪讲出我的真实年龄都唔得啊!!!

原帖由 wlt1110 於 2008-11-24 09:30 PM 發表
我都祝你生日快乐,身体健康,青春美丽,生意兴隆,财源广进
btw,你确定25岁吗
人地讲是就是啦。。唔好怀疑人地。。
原帖由 mun2 於 2008-11-24 10:23 PM 發表
唔该!!! WLT1110 同 超胃

猪讲出我的真实年龄都唔得啊!!!
我被逼架!!!(神啊!!请原谅肥猪讲大话)
祝mum 2生日快乐!!!年年25岁。。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-24 10:23 PM 發表

哈哈。。。唔好啦。。
衰雀中意男人多点。。
我话你同我一起啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-24 11:12 PM 發表

我话你同我一起啊。。
一起做么啊?
原帖由 tingx2 於 2008-11-24 11:13 PM 發表

一起做么啊?
oh no, 儿童不宜!!
(但系我又要睇... )
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-24 11:16 PM 發表

oh no, 儿童不宜!!
(但系我又要睇... )  
你都唔是儿童。。一定可以睇。。
原帖由 tingx2 於 2008-11-24 11:19 PM 發表

你都唔是儿童。。一定可以睇。。
佢依家同风仔做紧儿童不宜既事了。。。