返回列表 回復 發帖
多谢大家THANK
原帖由 rrliew 於 2008-12-11 07:52 AM 發表

IMO 变咗..DOBI
今朝推市嘛 :onion02: :onion02: 我2哥架:onion02: :onion02:
原帖由 DOBI 於 2008-12-11 07:56 發表

今朝推市嘛 :onion02: :onion02: 我2哥架:onion02: :onion02:  
你想吓死我吗
rr Happy  birthday
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
喃喃不停是我思念的傾訴 默默無語是我無言的祝福
原帖由 rrliew 於 2008-12-11 08:02 AM 發表

你想吓死我吗
セ你唔知咩.........咁蠢架
原帖由 老頑童abc 於 2008-12-11 08:30 發表
rr Happy  birthday
thanks 老老
原帖由 DOBI 於 2008-12-11 08:31 發表

セ你唔知咩.........咁蠢架   
边个话我5知我玩你之嘛,
原帖由 rrliew 於 2008-12-11 08:39 AM 發表

边个话我5知我玩你之嘛,file:///C:/Users/LIEW/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg
快D去放74号股呀爆咗OVER2000%呀快
原帖由 DOBI 於 2008-12-11 08:40 發表

快D去放74号股呀爆咗OVER2000%呀快啦  
放咗啦
RR,HAPPY BIRTHDAY AR!
TOMORROW I JUZ SEND U UR PRESENT!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-11 08:57 AM 發表
TOMORROW I JUZ SEND U UR PRESENT!
佢地去晒股市度啦
喃喃不停是我思念的傾訴 默默無語是我無言的祝福
rr 生蛋快乐。。。日日快乐

鴨鴨~~~生日快樂~~~

送你一個生日蛋糕吧~~~

祝你今天有個難忘的生日~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-11 08:57 發表
thanks dickdobi is give me PRESENT!

回應 qqbubu 第 58 篇文章

thanks qq