返回列表 回復 發帖

香港朋友请进来!!

不晓得你们还记得包包吗?我网上找来很久,都找不到她的自拍照,大大有大话,可以分享吗?谢谢!
WHO IS 包包啊 I AM HK人啦!~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
我係...HK人
原帖由 mayahi 於 2008-12-7 11:57 AM 發表
不晓得你们还记得包包吗?我网上找来很久,都找不到她的自拍照,大大有大话,可以分享吗?谢谢!
邉位高人係「包包」呀??「麥包」就有一大個!
我係香港人~~~~
人地包包走左咁耐....你地仲提佢????
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 12:49 PM 發表
我係香港人~~~~
人地包包走左咁耐....你地仲提佢????
咁即係邊個 :009: 好出名呀?
看了以上網址.,,,回想起佢用的圖像就是半身向下扒低...上半身冇著衫...
前面用手遮住....但好老實講,,,明眼人一睇就知係影樓影架啦d相....

大把影樓影現代相都會有唔著衫影上半身呢張...
又怎可能說係佢自己大膽自拍裸照呢????
是否有點兒針對佢呢....???

人地都走左冇玩呢個網..何必仲要找別人的事出黎講呢...??

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 12:53 PM 發表

咁即係邊個 好出名呀?
不是話特別出名...只是佢初初黎做會員我就同佢傾計,,,
又一齊去搶金啫...

結果不久之後,,,佢同小白網上結婚咁囉,,,
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 12:54 PM 發表
不是話特別出名...只是佢初初黎做會員我就同佢傾計,,,
又一齊去搶金啫...

結果不久之後,,,佢同小白網上結婚咁囉,,,
小弟孤陋寡聞 ......唔識佢~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 01:01 PM 發表

小弟孤陋寡聞 ......唔識佢~~~
不是啦,,,,只是果排你去了打寵...
少出黎傾計嘛,,,,'
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 01:06 PM 發表
不是啦,,,,只是果排你去了打寵...
少出黎傾計嘛,,,,'
而家我明曬啦! 嗰個樓主想儲"閃卡"而已......
楼主你找她有事吗
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 01:08 PM 發表

而家我明曬啦! 嗰個樓主想儲"閃卡"而已......
哈哈.,,,,原來係咁....
其實我都唔覺包包張相有咩問題,,,,只係性感少少啫....
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 01:19 PM 發表
楼主你找她有事吗
鴨鴨~~~~~~~~~~~