返回列表 回復 發帖

回應 yiyianki 第 15 篇文章

娃蛙
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 01:51 PM 發表
娃蛙
你個死仔仲唔瞓
:onion15: 個样老到變亞伯:onion15: :onion15:
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 13:58 發表

你個死仔仲唔瞓
:onion15: 個样老到變亞伯:onion15: :onion15:  
now rr go to sleep la where is my kiss kiss
原帖由 mayahi 於 2008-12-7 11:57 AM 發表
不晓得你们还记得包包吗?我网上找来很久,都找不到她的自拍照,大大有大话,可以分享吗?谢谢!
你搵我呀??
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 12:53 PM 發表
看了以上網址.,,,回想起佢用的圖像就是半身向下扒低...上半身冇著衫...
前面用手遮住....但好老實講,,,明眼人一睇就知係影樓影架啦d相....

大把影樓影現代相都會有唔著衫影上半身呢張...
又怎可能說係佢自己大膽自 ...
娃娃...我冇影過裸照喎
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 14:06 發表

你搵我呀??
honey..你返黎揾我啊
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:10 PM 發表

honey..你返黎揾我啊  
我想知邊個係度攞我黎搞事啫
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:08 PM 發表

娃娃...我冇影過裸照喎
亞包.....記得我嗎?????
原帖由 yiyianki 於 2008-12-7 01:50 PM 發表
哈哈.,,,,原來係咁....
其實我都唔覺包包張相有咩問題,,,,只係性感少少啫....
那我想太多了......
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:01 PM 發表

now rr go to sleep la where is my kiss kiss   
攞去啦 不用客氣:onion25: ...........
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 02:14 PM 發表

hihi包包,,,,好耐冇見..........
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 byeiln 於 2008-12-7 14:14 發表

我点知边个搞事啊
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 02:18 PM 發表

我点知边个搞事啊
仲要過左咁耐...冇啦啦講返包包,,,,
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 14:15 發表

亞包.....記得我嗎?????
記得你啊
原帖由 DOBI 於 2008-12-7 14:16 發表

攞去啦 不用客氣:onion25: ...........
那不要了, see u at monday...bye