返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-17 11:25 PM 發表

唉。。连见都没机会。。何来不散啊///
我是讲楼楼上的,不是讲我见你
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-17 11:28 PM 發表

但是。。我是讲你喎。。。
不想见..
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-17 11:30 PM 發表

哦。。知道了。。
不好乱放icon啊..

回應 wk.hoo 第 733 篇文章

咁我..

回應 wk.hoo 第 735 篇文章

E度都可以吹
晚上好
原帖由 CC517 於 2008-12-20 11:21 PM 發表
唔記得這裡都可以踩.
不惊有人
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-20 11:26 PM 發表

哦。。晚上好啊。。没出去玩吗??
得闲就进来看下你挂边个咯
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-20 11:28 PM 發表

嘿嘿嘿。。老鼠仔。。
边度又有老鼠啊...
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-20 11:29 PM 發表

哈。哈。。咁你要看到我挂住边个啊。。。
梗是.....不是挂我啦

回應 dicksonkhan 第 897 篇文章

小白变老鼠
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-20 11:43 PM 發表

你咪就是咯。。米奇就是老鼠仔咯。。
看清楚D..是mickey 冇mouse架
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-20 11:44 PM 發表

唉。。是咯。。轮唔到我挂咯。。
你的姑姑...等你来挂
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-20 11:52 PM 發表
不好吗?多一只老鼠出来玩!
变白老鼠啊

回應 wk.hoo 第 908 篇文章

你是扒定是人啊