返回列表 回復 發帖

回應 kitty@08 第 30 篇文章

kitty,你吃了吗?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-19 01:33 PM 發表
kitty,你吃了吗?
还没。。今天身体不舒服。。吃不下~
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 19/12/2008 13:36 發表

还没。。今天身体不舒服。。吃不下~
不舒服也要吃一点噢~~
原帖由 fattyteo 於 2008-12-19 01:37 PM 發表

不舒服也要吃一点噢~~
迟点先。。

女人呀。。。明没。
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 19/12/2008 13:38 發表

迟点先。。

女人呀。。。明没。
哦~记得吃就好咯~~

明白什么?
原帖由 fattyteo 於 2008-12-19 01:44 PM 發表

哦~记得吃就好咯~~

明白什么?
知道了~ 我要闪人了。。
幸福ღ国度
Kitty & fatty,  我度落雪, 好凍呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 19/12/2008 14:19 發表
Kitty & fatty,  我度落雪, 好凍呀! 529053
manyiu,要多穿点衣噢~~
原帖由 fattyteo 於 2008-12-19 02:21 PM 發表

manyiu,要多穿点衣噢~~
穿左好多, 唔出街, 近排好多車禍, 都係因為雪惹的禍!
原帖由 manyiu 於 19/12/2008 14:28 發表

穿左好多, 唔出街, 近排好多車禍, 都係因為雪惹的禍!
雪下太大吗?
原帖由 fattyteo 於 2008-12-19 03:07 PM 發表

雪下太大吗?
唔係太大, 不過路好滑, 開車好危險!多倫多嚴重好多, 一日落 5吋雪!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 19/12/2008 16:15 發表

唔係太大, 不過路好滑, 開車好危險!多倫多嚴重好多, 一日落 5吋雪! 529155
我这里没有下雪,我不知道咯~~哇~~这样严重噢~~
新人来听一下
原帖由 manyiu 於 2008-12-19 02:19 PM 發表
Kitty & fatty,  我度落雪, 好凍呀! 529053
manyiu, 给我的话一定顶不顺。。我好怕冷呀!

你要 take care lah..
幸福ღ国度
大家好。。。早晨。。。
傻傻的过一生。。。^-^