返回列表 回復 發帖

祝各位聖诞节。。happy !!

祝各位平安夜.。。失身了..[男仔]
女的千萬要小心呀!!
有好多材狼架小心呀
以上既開下玩笑J以下正係真心既
祝大家聖诞节快樂
:mylove:HAPPY NEW YEAR:mylove:
有無分加架

評分次數

• YUYUME

RR

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生
RR...MERRY CHRISTMAS!!!
俾个飞吻你。。。

RR  MERRY X'MAS
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
RR....你想失身定係已經失身呀 ......我諗你都係想吓好嘞..
:onion02: :onion02: :onion02: :onion02:
RR merry x'mas   
RR,  记得带XXX在身上呀!

幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-12-24 02:37 PM 發表
RR,  记得带XXX在身上呀!

KITTY....セ嘢係XXX呀
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 02:38 PM 發表

KITTY....セ嘢係XXX呀     
EM ...不是セ嘢 LO...
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-12-24 02:57 PM 發表

EM ...不是セ嘢 LO...
咁RR袋吓好嘞.....過常都用不着 :onion02:
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:00 PM 發表

咁RR袋吓好嘞.....過常都用不着   
他回来看你会不会生气的呀~玩到这么颠。。呵

DOBI 你又知他用不着.   他话失身哦!
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-12-24 03:06 PM 發表

吓.....佢話你知架....咁秘密嘅嘢都有話你知呀
但係咪真架 ......你信咩..........
原帖由 kitty@08 於 2008-12-24 03:06 PM 發表

激死佢我就開心嘞 我都不知架..... 但我中意玩下佢 佢小氣吖嘛
KITTY....我瞓嘞 明天再玩過吖
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:13 PM 發表

吓.....佢話你知架....咁秘密嘅嘢都有話你知呀
但係咪真架 ......你信咩..........   
below is the answer~

祝各位平安夜.。。失身了..[男仔]
女的千萬要小心呀!!
有好多材狼架小心呀
以上既開下玩笑J以下正係真心既

我讲下笑这。。RR 都不会生气的。。他话喜欢人家欺负他给!!
幸福ღ国度
原帖由 DOBI 於 2008-12-24 03:16 PM 發表

激死佢我就開心嘞 我都不知架..... 但我中意玩下佢  佢小氣吖嘛  
  KITTY....我瞓嘞  明天再玩過吖   ...
BYE~DOBI HAVE A NICE DREAM。。
幸福ღ国度