返回列表 回復 發帖
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-21 09:04 PM 發表
同班同学,有喜事都吾单声吖?!吾打算请我??
同班同学,酒席未摆....何来喜宴..

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
甘多位,早晨啊....

放假噜...

囘 头 看 伱 , 为 甚 么 囿 怀 疑 , 为 甚 么 囿 倣 弃 ?
原帖由 xinxian 於 2009-1-22 11:00 AM 發表
进来看看我的准妹夫~~~
....心姐姐早上好...
原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 11:13 AM 發表
原来呢度好多亲戚
呵呵..你都应该稳番个...大家都拉埋亲戚...

原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 10:14 AM 發表
良哥早晨,我未放假啊
仲未放,几时先放啊?

原帖由 lhy92725 於 2009-1-22 11:26 AM 發表

起码都要上埋听日啊
都差唔多...听日年二十八啦....

原帖由 comfit8 於 2009-1-22 05:21 PM 發表

Hello 良哥
FITFIT...你地放假未?>

早晨啊..甘多位兄弟....

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-23 10:25 AM 發表

那我也要稳番个咯...
应该应该.....快去物色一个...

原帖由 无奈的寂寞 於 2009-1-23 10:31 AM 發表

好难稳番个。。。
应该不是很难吧....有心就得...

....如此冷清....