返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 02:01 PM 發表

吃猪腩不如吃你呢件切好的扒...
哦。。今日不宜开战了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-8 02:02 PM 發表

哦。。今日不宜开战了。。
哦..岩岩睇完通圣来啊??
今日唔是吉日?
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 02:05 PM 發表

哦..岩岩睇完通圣来啊??
今日唔是吉日?
没货了。。应该是时候闪了。。拜拜。。我闪。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我来了。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
我都好想一齊玩呀.......
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 06:07 AM 發表
我都好想一齊玩呀.......  
你也在你们那里,举办一个吧!应该很多人会去吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-10 08:42 AM 發表
你也在你们那里,举办一个吧!应该很多人会去吧!
咪得我/WONGJJ/MANYIU.........都冇你咁多人啦...
我又想同亞豬/你啦/JCLAI玩吖嘛.........
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 11:52 AM 發表

咪得我/WONGJJ/MANYIU.........都冇你咁多人啦...
你有没有飞过来。。。
原帖由 jclai 於 2009-1-10 12:56 PM 發表
你有没有飞过来。。。
我都話過我唔可以自己飛呀
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 11:52 AM 發表

DOBI 要揾我玩啊??
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 03:29 PM 發表

我都話過我唔可以自己飛呀  
我还以为你会过来。。。
Everyone had so much fun there..~ I see the Chivas was placing on the table..~!