返回列表 回復 發帖
原帖由 无印良品 於 2009-1-6 08:20 AM 發表
.....下次唱K記得叫我....

我遊水都要過去...
是不是真的。。。。很难相信你。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 无印良品 於 2009-1-6 08:52 AM 發表

你又去左咩???

無見你嘅???

他们当我是玻璃。。。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 09:38 AM 發表
您快d 澄清果晚佢是跟您車返架
如果我是miaomiao88我会选altis不会选myvi。。
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 11:27 AM 發表
點解咁現實??? ............
在这个社会就是酱现實
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-6 12:07 PM 發表

个晚停电...我都吾知个肚入边个个系...小lai,小金,小q,小辉定小小白....(重有...可能系小风...)

呢D吾系情夫黎咔....系under准爸爸category... ...
那晚你一定很high
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-6 01:13 PM 發表

哈哈哈哈哈,笑死我....
你喝太多了。。。
原帖由 yng 於 2009-1-7 12:03 PM 發表
哇!5litre甘劲? 果然系千杯不醉
我知道你也可以。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 10:45 AM 發表

你唔好系度抽我后脚..
后脚=猪脚。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-8 12:11 PM 發表

无论是么脚都是唔可以抽的...
抽猪脚好好玩。。。。谁要一起。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-8 12:54 PM 發表
我喜欢吃卤猪脚....
烧猪脚比较好吃。。
我来了。。。
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 11:52 AM 發表

咪得我/WONGJJ/MANYIU.........都冇你咁多人啦...
我又想同亞豬/你啦/JCLAI玩吖嘛.........
你有没有飞过来。。。
原帖由 DOBI 於 2009-1-10 03:29 PM 發表

我都話過我唔可以自己飛呀  
我还以为你会过来。。。