返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2009-1-6 12:06 PM 發表

你知我知就好啦。。唔好同大家讲。。
放心啦....

我不同其他人:讲他地是'黑衫情侣装'架

同你讲J... 放心吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:13 PM 發表

放心啦....

我不同其他人:讲他地是'黑衫情侣装'架

同你讲J... 放心吗  
放晒心啦。。你斋同我讲他地一男一女著黑衫情侣装
我怎么都没看见啊?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 manyiu 於 2009-1-6 11:55 AM 發表

你咁大食, 驚嚇親細路仔呀!
我会喂hamster吃。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 tingx2 於 2009-1-6 12:29 PM 發表

放晒心啦。。你斋同我讲他地一男一女著黑衫情侣装
张相被人移走啦...
原帖由 tingx2 於 2009-1-6 12:01 PM 發表

他地想养肥我之后放我入火炉。。
你变成好聪明了。。
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 12:43 PM 發表
我怎么都没看见啊?
只有3个人是穿黑衫...是不是你做小黑啊
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-6 12:50 PM 發表

只有3个人是穿黑衫...是不是你做小黑啊
我什么也不是!只是路人甲!搭台的!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
小白是无辜的。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-6 12:52 PM 發表
我什么也不是!只是路人甲!搭台的!
我什么都不是....
路過
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 01:11 PM 發表
路過
你不敢出声了。。。

回應 jclai 第 72 篇文章

我..... 我........ 我.............
原帖由 devil2007 於 2009-1-6 01:17 PM 發表
我..... 我........ 我.............
是不是你移走了那张相。。

回應 jclai 第 74 篇文章

是啦..... 純粹因為人身安全考量﹐唔好介意啊 ^^