返回列表 回復 發帖
今夜是除夕,明天是新的一年,祝你在新的一年里心想事成,萬事如意!
呵呵~牛年更牛!
原帖由 jnc3688 於 2009-1-25 02:41 PM 發表
quote]原帖由 於 2009-1-25 02:36 PM 發表
小强, 祝你 新年快樂! 身體健康,

祝你:天增岁月人增寿,春满乾坤福满门。三猴开泰送吉祥,五福临门财源茂。恭祝新春快乐,幸福安康

http://bbs.sheee ... [/quote]
嘩! 好正呀! 係但中一樣都發死啊! 多謝 Jnc, Happy New Year!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 43211234 於 2009-1-25 02:41 PM 發表
今夜是除夕,明天是新的一年,祝你在新的一年里心想事成,萬事如意!
呵呵~牛年更牛!
祝你新年快乐,身体健康,工作顺利,生活美满,天天开心
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 manyiu 於 2009-1-25 02:44 PM 發表

祝你:天增岁月人增寿,春满乾坤福满门。三猴开泰送吉祥,五福临门财源茂。恭祝新春快乐,幸福安康

http://bbs.sheee ...
嘩! 好正呀! 係但中一樣都發死啊! 多謝 Jnc, Happy New Year! [/quote]

567186 ... [/quote]

大家一样发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发发
原帖由 43211234 於 2009-1-25 02:41 PM 發表
呵呵~牛年更牛!
G 哥哥, 我度要等多一日先到牛年, 明天還要去辦年貨! 哈!

重有野未做,cc祝你生日快樂!

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 pangck 於 2009-1-25 02:59 PM 發表
重有野未做,cc祝你生日快樂!
谢谢pang pang。你很有我的心。有你真幸福
原帖由 jnc3688 於 2009-1-25 03:03 PM 發表

谢谢pang pang。你很有我的心。有你真幸福
好彩某人通知我,唔係我都唔知!

原帖由 pangck 於 2009-1-25 03:08 PM 發表
好彩某人通知我,唔係我都唔知!
你又收到情报。厉害厉害
原帖由 jnc3688 於 2009-1-25 03:15 PM 發表

你又收到情报。厉害厉害
一般啦

原帖由 pangck 於 2009-1-25 03:17 PM 發表
一般啦
我知道是谁通知你
一早就開啦....有地方落腳揾你都易D吖
咁新年有進步睹錢嬴DOUBLE
原帖由 jnc3688 於 2009-1-25 03:19 PM 發表

我知道是谁通知你
係邊個唔重要

原帖由 DOBI 於 2009-1-25 03:20 PM 發表
一早就開啦....有地方落腳揾你都易D吖
咁新年有進步睹錢嬴DOUBLE  
我等生日才开门大吉

谢谢你的祝福
祝你牛年身体壮如牛,干劲猛如牛,事业势如牛,福运气如牛,前程好如牛。牛爷就是牛!(牛爷:new year)

原帖由 pangck 於 2009-1-25 03:25 PM 發表
係邊個唔重要
只有你有心就慢足