返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 11:54 AM 發表

同意
橫店我地係果邊又可以慢慢增加收入,相反,衣度無乜方法搵錢:o:o
同意...真係趁佢仲有1.5....好過多5千粒過黎....:lol
原帖由 Q版韋拉 於 2006-7-28 11:56 AM 發表

套戲?
係呀...:$
原帖由 dororo 於 2006-7-28 12:00 PM 發表

佢叫Tamama
係喎...:L:P
原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:02 PM 發表

good idea :victory::victory:
有情價可吾可以做到1對2?? :$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:05 PM 發表
x2
^3^
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:07 PM 發表
寵物名稱:BB龍
寵物性別:雌
攻擊力:248
防禦力:288
HP : 30 / 170  
SP : 100 / 1500  
EXP : 46%  

寵物狀態:生存
寵物級別:32
寵物屬性:火

...
咁快勁過我....:Q
原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:11 PM 發表

i guess after a month
你未答我問題:$
原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:12 PM 發表

i want to do it , but 管理員  have to my report:Q:Q

你咁大支野...一定得0既...:kiss:
佢個死仔肯定1對3時狂入貨啦! :@
原帖由 彿印 於 2006-7-28 12:16 PM 發表

得ar.......use my own $$$ lo;P
咁啜多你幾啖囉! :kiss::kiss::kiss:
原帖由 Q版禾確特 於 2006-7-28 12:18 PM 發表

你條友仔
又唔早d 叫我地過黎喎:@:@
其實本來都唔諗住拉大隊過黎...

咁0岩噚日講起...之後問佢id係乜...

咁我就跟佢一樣...之後就成班賭仔開哂Q版...

咁我先再晌度開post唧....真係剛剛踫著0岩0岩!:lol
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:21 PM 發表

前日叫左......無人來...換少少試下......
昨日 又叫..來晒......先換多左......
全靠我搞個Q版大聯盟咋!! :$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:23 PM 發表
http://www.metacafe.com/watch/139414/maggot/
Maggot in the head 有蟲, 好恐怖
嘩...睇到一半唔想睇...:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:27 PM 發表
劉德華既魔術表演
http://www.youtube.com/watch?v=q1_gim5NcYE&search=Andy%20Lau
佢真係好型...:$
原帖由 Q版皮利斯 於 2006-7-28 12:30 PM 發表
Subject: 超爆笑咸濕笑話

女朋友的生日禮物

某人想要幫他新交的女朋友買生日禮物,他們交往不久,經過細心的考慮後,他決定一雙手套是比較 ...
嘩哈哈....好耐前睇過....濕gap:lol