返回列表 回復 發帖
原帖由 Q版蘇甘保 於 2007-4-19 11:18 AM 發表。 

:-O
乜事
又黎 ?
又升官發財.....$-)
原帖由 天一 於 2007-4-19 12:32 PM 發表。 
大家好啊。。。。。
skyone!!! haha
hahaha.....u are here too....ukfrancisxavier .....
原帖由 chu553358 於 2007-4-19 08:50 發表。 
皮生 我都係阿仙奴既支持者 已經8年(開始睇波個時已經係 到今日都未變過)
順便跌d俾我 得唔得呀 唔該^:)^ ^:)^ ^:)^
喂喂.....我都係阿仙奴球迷.年資小左D都有7年喎.可惜我住比利時.不能參與聯誼會:Q
原帖由 Q版皮利斯 於 2007-4-19 12:13 PM 發表。

轉賬與兌換記錄
來自/到        時間        支出        收入        操作
chu553358         2007-4-19 12:12 PM         TVB 2000000 元                 積分轉出
ukfrancisxavier         2007-4-19 12:11 PM         TVB 2000000 元                 積分轉出

小小心意! ...
wa... thank you very much!
原帖由 金谷秀夫 於 2007-4-19 09:47 PM 發表。 

喂喂.....我都係阿仙奴球迷.年資小左D都有7年喎.可惜我住比利時.不能參與聯誼會:Q
大家都係乒工廠既球迷 又住係比利時 搵你吹下水先 支持你
可惜我既錢唔多 又咁啱做左賭博版既版主 d錢有用 等皮生幫你啦
i cant join it wuwuwuwu.....:mad:

回復第 2 帖由 Q版龍格堡 所發的帖子

... 皮利斯 入BALL贏左 巴塞隆拿 2:0
今年又四大皆空......唉:63:
老細係度做咩
原帖由 Q版韋拉 於 2007-4-23 04:59 PM 發表。
老細係度做咩
冇咩做:64:
初一十五 來拜拜! XD XD XD
☠ 聖騎士軍團 ☠ ~ 團長 ( 綽號: 判官 ☜♠☞ ) ^0^v ▄︻┴┬═一