返回列表 回復 發帖
原帖由 冰玉 於 2006-11-2 12:24 AM 發表。 
^:)^ 又係做功課的日子

今次係同我妹同佢d fd做=.=
:L 小冰冰點解成日都要做 D 唔係自己的功課 ^:)^
如果你怪責我傷害你,相信我,那一定是因為不那樣做的話你會傷得更深。
原帖由 冰玉 於 2006-11-2 12:32 AM 發表。 

^:)^ 因為上次我見我妹做封面做得好慘...咪出手用電腦整整.....之後佢話...miss話要好多份=((
結果...叫我整晒佢^:)^

佢d fd見到咪叫我整埋=((
咁即係話.. 你要整幾個好多份....... (好多份 X N 個 FD.....) :L

一晚起貨 :o ?
如果你怪責我傷害你,相信我,那一定是因為不那樣做的話你會傷得更深。
原帖由 冰玉 於 2006-11-2 12:41 AM 發表。 

=(( 其實佢一個星期前話我知...但佢無講原來要打咁多囉=((
:L TOTAL 有幾份......? =_= ^:)^
原帖由 冰玉 於 2006-11-2 12:53 AM 發表。 

=(( 4個封面...n個內頁
:-O good luck..... b-(
撈 post =((
=((
係囉 =(( 唔開心 b-(
原帖由 Q版韋拉 於 2006-11-15 01:09 AM 發表。 

果邊宜家又冇事~~$-)
^:)^ 勁..... 廢.... b-(
b-( 未呀 =((
深海撈 POST :-"