返回列表 回復 發帖

[討論] 建議開一個車迷資源區

,  描述: 車迷資源區
單選投票, 共有 8 人參與投票
87.50% (7)
12.50% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
大家好~!
我係第一次跟大家係度見面~!
我個名係 fly814~

我希望可以值著車迷討論區提出小小建議~
希望係我地個論壇可以添加多一區專門係分享一D有關賽車視像錄影同一D有關賽車或改裝車既書籍或音樂...
每一位車迷既朋友不但可以分享從四方八面資料來源收集,
同樣地亦可以給與一D機會鐘意大顯身手既車迷朋友上載自己私人攝錄駕車心得.., 而然可以加深大家感情...

我會從車迷資源區.., 分別有系統地區別三個題材:

第一個: 一切有關賽車視像錄影 - 如: Motoring, Hot Version, Option, Option2, Autosport, TopGear, BTCC, DTM, GENROQ..etc (視像錄影可以使用空間上載如 - Megaupload, Sendspace, Rapidshare, 等等 同樣地可以使用B.T傳達資料)
第二個: 一切有關賽車或改裝車既書籍或音樂 - 如: Option, Option2, Super Street, Car & Driver, 車主, GENROQ, Compact Car Magazine, TopGear, etc (書籍可以以PDF或JPG格式上載)
第三個: 一切有關私人攝錄駕車短片 (私人攝錄駕車短片可以以通過Youtube媒體分享或自行上載文件; 定必以空間上載為準)

希望可以有一個特定既空間大家一切分享~~~ 同樣希望有大家既支持~
如果真係可以實施...~

細節資料可以在: http://tvboxnow.com/thread-611937-1-1.html

第一個支持自己先..~!
細節資料可以在: http://tvboxnow.com/thread-611937-1-1.html

車迷討論區都唔算大忙,喺依度貼吓你所講嗰啲資源試吓反應先啦,反應好到爆先開子版都唔遲,反應一般就冇謂開版,集中搞旺車迷討論區先好過

評分次數

• carwing

原帖由 tshek 於 2009-2-26 12:09 PM 發表
車迷討論區都唔算大忙,喺依度貼吓你所講嗰啲資源試吓反應先啦,反應好到爆先開子版都唔遲,反應一般就冇謂開版,集中搞旺車迷討論區先好過
讚成
反應好的話
首先開子版
遲些再獨立

support u! my friend
原帖由 h2o 於 2009-2-26 12:12 PM 發表
support u! my friend
多謝水兄俾面!! 無言感激~!

原帖由 tshek 於 2009-2-25 08:09 PM 發表
讚成
反應好的話
首先開子版
遲些再獨立
多謝你地寶貴o既意見~!!

of course support you la! add oil!
原帖由 manyiu 於 2009-3-2 04:51 PM 發表
of course support you la! add oil!
Manyiu~!  Thankyou for your support..~!  I'm sincerely appreciated~!