返回列表 回復 發帖
原帖由 Q爺 於 2009-3-15 02:35 AM 發表

hi mickey
Q爷... 今晚通宵啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 小劍聖 於 2009-3-15 02:37 AM 發表

Hello mickey   
小小
原帖由 Q爺 於 2009-3-15 02:44 AM 發表

我明天要返工
返几点.....仲未睡觉既
原帖由 主任 於 2009-3-15 02:47 AM 發表

又去邊道威嚟呀606296606297
在吹水区回复帖咯...
原帖由 小劍聖 於 2009-3-15 02:47 AM 發表

叫我劍劍啦, 佢地都係咁叫我   
我中意叫你小小
原帖由 Q爺 於 2009-3-15 03:01 AM 發表
3點嚕~訓啦~
miss晚安
主任晚安
各位早/午/晚安
see u
post 追到92頁
你听日慢慢追... 早抖啦...
原帖由 主任 於 2009-3-15 03:04 AM 發表

佢唔追哂啲 post 都瞓唔著架 606303
今日事今日毕
小小.... 下午好
原帖由 小劍聖 於 2009-3-15 03:14 PM 發表

Good afternoon mickey

How are you today?   
见到我吹水就fine 啦..
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:16 PM 發表

嘩型仔喎
原来cammy喜欢咁既look...
原帖由 malsss 於 2009-3-15 03:25 PM 發表

甘你钟意点样的LOOK啊???
好看的?? 要比较吗
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:33 PM 發表

我唔中意D人揸住汽球....扮细路
咁............你中意D..成熟男冇着衫D吗
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:40 PM 發表

扮大隻呀??
已经好大只啦..不洗扮
原帖由 malsss 於 2009-3-15 03:37 PM 發表

唔钟意细路, 甘是不是钟意人扮大佬.....
扮的会穿啊..要真的
原帖由 cammy8080 於 2009-3-15 03:43 PM 發表

你講邊个呀??GET唔到喎!!
get 不到................ up to u