返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色5 g6 E8 A; [( ^  L
ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
' v3 s9 T' ?5 d4 \3 A公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \! W: k- B  i# y& g+ B' k# r- D
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i' J) D6 X5 h& }
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
tvb now,tvbnow,bttvb; }, v. H; f3 T& I

`/ m+ [' y+ K, l! R" N  aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??tvb now,tvbnow,bttvb) y5 U0 [. X0 {3 K; L& K
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"$ T( }; f$ ^: l( K- ?$ s& ]  l
howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?  ^; }- ]2 h4 {/ e; e" ?7 z2 E
ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @7 k) }, @$ H. _
yupe...www3.tvboxnow.com, ?! A1 ~( S6 F  b
zzzZ ... 仲读紧.....
7 G0 F! Y, o: P0 B+ L& zwww3.tvboxnow.comyupe...
3 S6 m% i( j1 X8 ~0 AzzzZ ... 仲读紧.....tvb now,tvbnow,bttvb. X, J9 `" a8 c) X2 S" v
howgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?公仔箱論壇& N3 L/ h! D7 c
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
; m; J6 L: _, @" w' ~- |! ?' k5 d, }. T- p
UTAR ~ kampar branch ! R6 h: b7 r, i6 K! Q3 l
本身系kL人  =]
好令女呀…, K) {9 S$ ^% d' L" ]. L
哈哈!!
) d% I3 T- ?* T5 ^tvb now,tvbnow,bttvb
: x  S0 ~+ p2 L: S2 d6 gtvb now,tvbnow,bttvbUTAR ~ kampar branch
8 \7 k, V4 i, y7 D本身系kL人  =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I4 K1 U+ d( Z& ]! Q
howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 A9 x) d9 K7 {8 V& |
ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
- B! ?5 }* f6 q& q# F, D
系呀 =]
( a( E* x% E/ D5 a/ Q. x* F公仔箱論壇得kampar 有offer 我呢个 course....
. S! h# N9 m- J* ^' X7 o3 |banking and finance ....
' V( X4 b5 ]8 v0 u8 c/ J2 n公仔箱論壇听日有测验.... zzZ ...
% n" Z; u+ a" o, u7 t8 a6 f. \. Wtvb now,tvbnow,bttvb系呀 =]
% F. N" z3 O# ?$ g0 G, C公仔箱論壇得kampar 有offer 我呢个 course....
% `8 d& f' u% [" x  L" b公仔箱論壇banking and finance .... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 l' y4 H; ~& O, I
听日有测验.... zzZ ...& ~+ {2 B  F/ ^& h
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL. m7 l3 G' N& u+ g
Nice to meet a Malaysia fren too , hehe