返回列表 回復 發帖
因乜事要感动啊
lhy92725 發表於 2012-8-22 05:37 PM
打个比喻jek...
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
我要闪啦。。
打完羽球。。好攰
永远好多运动,真是好活力
lhy92725 發表於 2012-8-22 11:38 PM
都唔係好多啊。。一星期一次。。
大家早阿!
             今天七夕~在此
             恭祝大家
             情人節快樂!
liu626395 發表於 2012-8-23 06:11 AM
七夕情人节快乐
Bonjour, Forever.
blacker14tt 發表於 2012-8-23 08:17 AM
最近好多图片喔
我膽好細ja
blacker14tt 發表於 2012-8-23 08:17 AM
应该好似大象胆既大小
大马好少人庆祝七夕。。
放工返屋企等晚餐。。等训觉
永遠錯身而過
CC517 發表於 2012-8-23 06:28 PM
边度错??
bad 就錯
CC517 發表於 2012-8-24 02:24 PM
同你一样。。你都错。。。
yes u are right
CC517 發表於 2012-8-24 02:27 PM
好晕。。唔好摇。。

CC517 發表於 2012-8-24 02:46 PM
fing到好晕。。。
去瞓陣先啦
CC517 發表於 2012-8-24 02:49 PM
冇好似你咁得闲。。
你點忙呀
CC517 發表於 2012-8-24 03:57 PM
都几忙 而家忙里偷闲
大象連老鼠咁細隻都怕, 妳話膽有幾大??
blacker14tt 發表於 2012-8-24 04:04 PM
惊老鼠唔代表胆小 讲紧size....
我仲未忙完啊
lhy92725 發表於 2012-8-24 04:06 PM
忙仲鼠入黎?? 应该係“猫”入黎先arm....