返回列表 回復 發帖
我支持小白,Nic少和靓姐咯!

longuum 發表於 2009-6-28 01:22 PM
多谢支持啊!
真的爱死你啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
summei係大熱
h2o 發表於 2009-6-29 06:40 PM
就黎唔係啦~~~
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

我的微博是: LuvSumMeiKup
請去關注 (follow). 謝謝! ^O^
就黎唔係啦~~~
summei0529 發表於 2009-6-30 12:12 AM
心美,心美,永远支持你
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
689447心美,心美,永远支持你689447
nicnic1161 發表於 2009-6-30 12:22 AM
多謝nicnic~~~ i'm so touched!
我的Instagram是: LuvSumMeiKup: https://instagram.com/luvsummeikup
如果你在国内,可以用一个 app 叫 ark vpn (每天免费使用半小时), 請去關注 (follow). 謝謝! :)

come on seremban ppl, come n support me, i m no.8 ckw4737. make seremban proud
看来女子组成绩可以说是一面倒.... 男子组竞争就激烈了点咯....
珍惜四人帮。。。
看来女子组成绩可以说是一面倒.... 男子组竞争就激烈了点咯....
bmoon1977 發表於 2009-6-30 02:13 PM
嘿嘿。。估唔到,我有四张同情票。。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
嘿嘿。。估唔到,我有四张同情票。。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-30 02:44 PM
我都有六张...
珍惜四人帮。。。
我仲未投下我心目中既3票。。。
嘿嘿嘿。。。阿大会投边个呢。。唔知同我心目中的答案有没出入呢???
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:11 PM
哦。。你又知道我会投俾边个。。?
你要投给谁。。。。
我仲未投下我心目中既3票。。。
ckhooi74 發表於 2009-6-30 08:18 PM
神圣的3票。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
我投靚媽三票!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
你要投给谁。。。。
jclai 發表於 2009-6-30 08:29 PM
投给。。。。
投给。。。。
ckhooi74 發表於 2009-7-1 09:14 AM
邊個?