返回列表 回復 發帖
咁你点的啊??你唔讲。。我唔知的喎。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:21 PM
讲什么??
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
二哥几时闪出黎架
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:23 PM
上来换气
讲什么??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:24 PM
我意思是要怎样俾你。。你唔讲我唔知的喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
一野伸返佢落去
條骨都無佐lu
永远靓女的相。。已经深深的刻在我的脑海了。。永远的第一。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:24 PM
乱讲 你真的很客气。。每次看到我都这样讲。。不怕得罪有参加的人啊??
二哥几时闪出黎架
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:23 PM
哈哈。。四人帮没人在度。。。咁我就要出现咯。。
我意思是要怎样俾你。。你唔讲我唔知的喎。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:26 PM
你都说了要烧给我咯。。我还能讲什么。。
一野伸返佢落去
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:27 PM
要大力点哦。。不然推不下去
一野伸返佢落去
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:27 PM
唔使了。。我自己潜番落去咯。。。你既然唔想见到我。。。
乱讲 你真的很客气。。每次看到我都这样讲。。不怕得罪有参加的人啊??
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:27 PM
嘿嘿。。咁你需要我揾人来证明我讲的是真话吗??
唔使了。。我自己潜番落去咯。。。你既然唔想见到我。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:31 PM
你悟舍得嘅
條骨都無佐lu
要大力点哦。。不然推不下去
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:30 PM
是咯。。需要的话。。可以揸架车撞比较好。。
嘿嘿。。咁你需要我揾人来证明我讲的是真话吗??
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:33 PM
没人会理你的 因为不是事实
你悟舍得嘅
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:34 PM
他不舍得因为要上来看靓女。。在海底只有美人鱼啊
你悟舍得嘅
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:34 PM
而家就去。。拜拜。。