返回列表 回復 發帖
是咯。。需要的话。。可以揸架车撞比较好。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:35 PM
我没那么衰的啊
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
而家就去。。拜拜。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:37 PM
要闪就闪啦。。不要找借口
没人会理你的 因为不是事实
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:35 PM
嘿嘿。。有人已经收埋你个日的相了。。你要的话。。我可以同他攞。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
而家就去。。拜拜。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:37 PM
你投佐票先好走喔
條骨都無佐lu
要闪就闪啦。。不要找借口
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:38 PM
没啊。。骨猫猫讲要伸我番落去。。咁咪自动自觉咯。。。
嘿嘿。。有人已经收埋你个日的相了。。你要的话。。我可以同他攞。。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:38 PM
衰人 我不睬你了
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:40 PM
你不要赖猫猫啦。。
你投佐票先好走喔
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:39 PM
早就投了咯。。唔信你可以去超超。。。
你不要赖猫猫啦。。
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:41 PM
你可以看番之前的帖。。
衰人 我不睬你了
ForeverEver 發表於 2009-6-27 01:40 PM
我只是想证明我讲的嘢是真的咯。。需要我开个投票的帖吗???
你可以看番之前的帖。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:42 PM
她都是找些话题跟你聊天而已
我只是想证明我讲的嘢是真的咯。。需要我开个投票的帖吗???
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:43 PM
无话可说。。你是衰人。。
wk.hoo 發表於 2009-6-27 01:40 PM
你自动自觉做咩啊
條骨都無佐lu
你自动自觉做咩啊
lhy92725 發表於 2009-6-27 01:45 PM
看你要我做咩咯。。
猫猫。。他们收藏了我的照片 欺负我。。