返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗
8 _$ o  ]& e  i公仔箱論壇& I9 D2 }. z, Q4 Q3 v+ w2 U
公仔箱論壇- E% Q$ L) y8 X/ C: v9 {0 c- |7 N) ?% y
tvb now,tvbnow,bttvb7 V5 [; G! A" s$ T: z/ g
6 _0 g, y/ p& V3 \" y
如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* N' C5 T5 r6 A3 }- g
henrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
% I; E6 \" k- j9 X0 z" d5 Ktvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% t' k6 _; F# W( L" f" a! R
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去公仔箱論壇; A9 ^# u, l( q8 |+ ?
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
, ]' @7 V* }/ g* {& _tvb now,tvbnow,bttvb
* Y7 r! Y# f+ W; k- Xtvb now,tvbnow,bttvb個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
$ M  D* z1 E) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。dxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
+ V% [7 g3 W/ P7 E, a: R- m0 X
+ q8 n0 v3 C+ Z! o0 U% \
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

4 s7 n2 G: |; I' Dtvb now,tvbnow,bttvb# R  u, t5 P5 n- J6 o
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o0 o8 K3 ]  q  t6 F7 x0 w
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb+ q6 E6 a. l3 ~# y* ?
公仔箱論壇6 o. U: f" v' L7 F4 B
個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。tvb now,tvbnow,bttvb3 ]/ Z9 v; K$ X# d  _
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
. H0 s7 p* q1 a# K
www3.tvboxnow.com8 i5 o. U, u. v2 {2 @
tvb now,tvbnow,bttvb! ?# X% [; I! A
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
/ C" F! Q4 C$ W" L$ O8 Emagicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
5 ?2 H  ?' d( b, z# @+ _tvb now,tvbnow,bttvb
. h. C4 m+ t/ h1 U& m9 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 R: }9 q8 h3 G/ u* s6 h

4 a! c! o/ ]" X# M1 C1 Q公仔箱論壇咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!
9 R, Q" O: h, |% f/ z* ]4 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
www3.tvboxnow.com1 s  q( ~* J$ I5 J

4 e) F  N5 w& f原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

公仔箱論壇- N! x; @# S1 j" p- V

7 _* v  n4 n' i- p+ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
9 ~& b# W0 y! `2 F6 I9 K3 x$ [www3.tvboxnow.com邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
2 A) |9 L' t% e! g- Y8 s% w! {tvb now,tvbnow,bttvb
- A& f2 s) U. S: _
% A: M) Y2 K' H6 V. twww3.tvboxnow.com% x+ Y4 p% V( G) ^
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb