返回列表 回復 發帖

中國湖北武當山風景相片

,  描述: 開心分享
中國湖北武當山風景相片,希望你地鍾意啦﹗我真係有去過嫁,可以問我武當山風景既意見﹗tvb now,tvbnow,bttvb4 b5 G% O4 l5 v6 j7 w

0 H- N" U8 Y* J# v  _. U7 {公仔箱論壇www3.tvboxnow.com* u6 O4 E2 O- G! m5 B$ X
公仔箱論壇, ~2 K# k$ U% g2 H6 O

' @* U9 i# Y( X- uwww3.tvboxnow.com如果大家有任何意見、請回覆。多謝﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。

評分次數

• dxb

估不到武當山都有缆车。
" K1 x( b! h* J, y; Y+ o  i! Ktvb now,tvbnow,bttvbhenrysuncpu 發表於 2009-6-28 06:47 PM
" S3 _' E. l; x( ]7 O5 e" y: L! J  z6 p
我都係前幾年前同朋友去嫁﹗不過真係幾好玩嫁,坐的士都好平嫁。

評分次數

• dxb

感覺好高啊...不過都想一去TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: x7 P/ f8 a, E. ~- y5 V. }# a' Y' m
k23bb 發表於 2009-6-28 06:33 PM
8 }; {( y) u* k8 M, B  G( B0 [
公仔箱論壇* X" f$ v/ z; V
個度d生活指數好低嫁,晚上八時街燈都無,想出街都唔得嫁。

評分次數

• dxb

唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
唔知座缆車上唔上到山頂呢?要行嘅路多唔多會唔會好辛苦o架
( E4 g5 Z+ |( P# }- gdxb 發表於 2009-6-28 10:48 PM
; ^0 b$ \( j! O! W/ I5 swww3.tvboxnow.com
  @* J, c# g* mwww3.tvboxnow.com個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

tvb now,tvbnow,bttvb2 k" {3 [2 \$ R6 B! K

7 w% S, G1 X& A+ h. p' R. ?個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。, q5 U' }6 f0 e6 Z; E2 I
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
行3,4個鐘樓梯...仲要咁高...未上到去我諗我就暈啦

評分次數

• dxb

0 l/ i1 M$ R+ l3 h, h  r/ ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# ~4 Q0 |' z0 v7 b7 Btvb now,tvbnow,bttvb個纜車係上到山頂嫁,至於行樓梯係可以上到去既,大約要行三、四個鐘行樓梯啦﹗真係好高嫁,我係同公司同事行上去,到最後坐纜車落黎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x, }/ l) Z: L9 X( h6 P3 Y
邪x 發表於 2009-6-28 11:12 PM
' W8 o* z- g2 L% ztvb now,tvbnow,bttvb' |- g- k/ _1 J* W. x
www3.tvboxnow.com. Z* M$ q% I, T* h
你真犀利可以行三、四個鐘仲要係上山喎~ ~我諗我行到一半以經頂唔住喇
爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享

評分次數

• dxb

爬上去真的很累哦,但是不到山顶怎么看得到不同的景色呢,望下去很宏大的感觉,好图多谢分享
& Q5 L) S9 m9 |! {3 \magicxu 發表於 2009-6-29 02:48 AM
www3.tvboxnow.com( N: t. |* l, A! c* e, `2 R: Q+ g

7 ?- w) ]! q: X% j$ z1 G* G5 m: ktvb now,tvbnow,bttvb
# |# j0 x9 l% H/ O6 }tvb now,tvbnow,bttvb( e" P% t4 e& p4 C$ k
咁又係呀~除非唔去如果有心去到,就點辛苦都要上山頂睇下喇
应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!

評分次數

• dxb

应该坐纜車落上,行下山。就沒那麼辛苦啦~!www3.tvboxnow.com3 S6 \! {; P6 }" ?) {( @, d
online82 發表於 2009-6-29 03:41 AM
( s/ R2 N( @1 S( o, K, STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! y+ m9 N- D; @$ \
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。

評分次數

• dxb

) s  K% c! P; T! n/ Z; {* ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Q" E; L! a5 A7 }. ?; Z
原本我都係咁唸嫁,不過同事話,其實落山更難呀,所以我地先至行上山,之後坐纜車落黎。
, W4 N% L+ \5 O$ w/ _" ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邪x 發表於 2009-6-30 12:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( E( l$ `8 K4 z* ]$ T

, D6 o# E# @" G9 }+ s! v& ywww3.tvboxnow.com" _0 _! }& B& C5 W+ Z  j
www3.tvboxnow.com# I3 I" H( C0 W( g' _
如果真係要行上山,我諗秋天先去會舒服d喇
估不到武當山都有缆车.....唔知安全吗........

評分次數

• dxb