返回列表 回復 發帖

我家的猫猫-Tiger ^^

这是我家的寵物-Tiger,请大家多多指教 ^^

評分次數

• dxb

A bit small. How old is he?

評分次數

• dxb

嘩~~~好乖咁喎隻眼仔好有神哦...我鍾意

評分次數

• dxb

A bit small. How old is he?
limsp5 發表於 6-7-2009 04:37 PM
2 years old +
嘩~~~好乖咁喎隻眼仔好有神哦...我鍾意
k23bb 發表於 6-7-2009 04:57 PM
我花了不少时间帮它拍的~ ...累...

評分次數

• dxb

好~果然係流住TVBOXNOW嘅血呀~
不過就要比多d嘢佢食,飬番肥d就更加可愛喇~
簽名被屏蔽
我花了不少时间帮它拍的~ ...累...
Inori 發表於 2009-7-6 08:44 PM
咁...辛苦晒囉...分享真係唔容易呀
仲有好似dxb 咁話...要比多d嘢Tiger食呀...做隻健康而幸福嘅貓貓

評分次數

• dxb

电人的高傲迷濛眼神..........隻猫几型........

評分次數

• dxb

很可愛的貓咪~
感覺第1和2張+最後倒數3張照片很像在幫論壇打廣告
呵~感覺還蠻讚的^口^

評分次數

• dxb

很可愛的貓咪~
感覺第1和2張+最後倒數3張照片很像在幫論壇打廣告
呵~感覺還蠻讚的^口^
太陽熊 發表於 7-7-2009 04:06 AM
感谢鼓励
好~果然係流住TVBOXNOW嘅血呀~
不過就要比多d嘢佢食,飬番肥d就更加可愛喇~
dxb 發表於 6-7-2009 10:35 PM
多谢dxb大大的关心
The 4th picture very cute!!!
Thanks for sharing!!!
longha 發表於 6-7-2009 11:04 PM
thank you
咁...辛苦晒囉...分享真係唔容易呀
仲有好似dxb 咁話...要比多d嘢Tiger食呀...做隻健康而幸福嘅貓貓
k23bb 發表於 6-7-2009 11:28 PM
这次钱包又要出血了
电人的高傲迷濛眼神..........隻猫几型........
wep1543 發表於 7-7-2009 01:56 AM
多谢支持

評分次數

• dxb

Very Cute lo!

Maybe can be TvBoxNow mascot or ambassador.

評分次數

• dxb

似乎瘦佐D喔,显得只耳仔过大
要食多D野先得啦

評分次數

• dxb

條骨都無佐lu
论坛有不少猫,这只最忠心了

評分次數

• dxb