返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-3 09:53 PM 發表

老婆過黎幫我降火ar
佢好似唔係幾得閒喎~
算把啦~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 HIDE 於 2006-8-3 09:56 PM 發表
回帖升先好玩 =V=  一舉2得!
我同你呢d窮人~
剩係得回帖呢招~
但外母就唔同啦~
有後台呀嗎~
玩錢咪得囉~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
9 + 10 +16 + 19 + 32 + 45 + 18
你真係中左呀~
雖然我老婆都中左一個~
但好似好多人中一個~:L
點都要恭喜外母一聲~
好似你係一注中得~=D>
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 10:05 PM 發表

多人仲要分架????
係呀~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 10:06 PM 發表

吾駛急~
最急係你啦~
恭喜哂~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 10:07 PM 發表

thx
中左成3萬蚊~
分一千黎洗下得掛~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 10:08 PM 發表
有$$ 去打交啦!!!  \:D/
不嬲都有~
而家仲有啫~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 10:09 PM 發表

緊係得啦~
分零用~  hahhahaha
外母萬歲,萬歲,萬萬歲歲~=D>=D>=D>
原帖由 dororo 於 2006-8-3 10:10 PM 發表

正確係29950
都差無幾~
一句到尾~
恭喜啦~=D>
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 10:11 PM 發表

咁要聽晒我話啦~  >:)>:)
你話點好啦~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 10:13 PM 發表

咁睇我:'(
你就應該檢討吓啦~:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-3 10:14 PM 發表

成日都有讚啦
無錯~
我做證~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 10:16 PM 發表

係成日都冇視就真
外父你e+咁講野嫁~
我都唔幫你啦~:@