返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-10-21 08:41 PM 發表

那要开刀啦!!去清毒啦!!:onion14:
開唔到刀~
無手術刀~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2007-10-21 08:41 PM 發表

你也是?
係~仲有人中毒咩
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 vwwo 於 2007-10-21 08:44 PM 發表

果个咪就系阿靓姐我喽!
同病相憐
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2007-10-21 08:44 PM 發表

亞爷叫我小魔星呀....
你病好未:onion18:
小魔星
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:03 PM 發表

你一定去左 d 唔知咩地方 dl 左 d 唔知咩既野中毒啦~~
咩叫唔知咩地方 dl 左 d 唔知咩
我可能中左廣告毒
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:05 PM 發表

未呀~~
就死~~
你可以搵過第二個啦~~
唔係呀
咁大獲~
有無計解救
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:08 PM 發表

你 dl d 數字片中毒呀~~~
肯定被37同danewin整壞我部腦
原帖由 echobe 於 2007-10-21 09:11 PM 發表

唔好賴人啦....
無言中
好耐無入~入黎say hi先~
大家好
好慢~我load一load同回post要成幾mins
大家覺唔覺~
定係我問題:019:
返屋巡樓~順便入屋~
大家好
係時間返屋企~好似流浪左兩年無回家既感覺:onion18: