返回列表 回復 發帖
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:13 PM 發表

依句just me say!!!!!!!!!!!!!!!:Q:@
同琴晚唔同哂~
真係大得快~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:14 PM 發表
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星栮..
咁就差唔多~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:17 PM 發表

都係一句啫.........:)
都未同細b打招呼添~
你好嗎~:lol
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:20 PM 發表

阿爺...買咩好呀??:victory:
你問阿爺係無用~
問B仔先係正路~:lol
唉~
呢個家族真無人情味~
成日嫌我窮~
你睇住啦~
終有一日我會發逹~
到時你地咪求我呀~:@
遲d边個係度賣廣告我都要收錢~
到時收佛印兄一筆先得~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-2 01:57 PM 發表

我冇嫌呀~~~

honey 返黎喇~~
你當然無啦~
我話你d家人咋~
有錢實分卑你honey~
你d家人就.......:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 01:59 PM 發表

haha~~~good idea ;P
idea係好~
但你無份~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-2 01:59 PM 發表

好呀~~
佢多 $$~~ ;P
快d同佢開個 plan 啦~~~ :loll
我會同佢傾~
你話幾多好呀~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 02:00 PM 發表

你check下我d post,i no inch u!!!!!!!:Q:'(
你係無串我~
但你中左波都唔分卑我呢~
可想而知~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-2 02:04 PM 發表

小小地一二百一個 post 啦~~~
啱啱發左個短消息卑佢~
每個一千蚊~
好便宜啦~:lol
我老婆個老豆咁衰~
外父有無分過個仙卑我老婆呀~:@
原帖由 echobe 於 2006-8-2 02:07 PM 發表

好快手wor...
當然~
把握機會先養得老婆起~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-2 02:09 PM 發表

多謝 b 仔~~
條仔我唔要啦~~
我唔想比 honey :@
都係老婆愛我~
抵:kiss:
原帖由 dororo 於 2006-8-2 02:09 PM 發表

諗住你養ma~
咁你都要分筆嫁妝既~:lol