返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-3 11:57 AM 發表

知道
浪費哂我的作文才能~
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 12:05 PM 發表
:'(:'(
sad... cannot win....
無計啦~
遅d叫人將我篇文登~
咁我的才華先唔會因此埋沒~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 12:10 PM 發表
not fair... 抗议。。。:@
至幣同上頭抗議係無用~:@
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:15 PM 發表

係wo我同你外母冇事la
你係咪好吾開心ar??:lol
唔會有條橋~
遅d叫人將我篇文登~
咁我的才華先唔會因此埋沒~ :lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 12:16 PM 發表
打倒主办当局!
叫dororo 俾100000 来自己主办 ;P
無錯叫你個仔~
出錢啦~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:18 PM 發表

我搞ge活動我老婆贏硬嫁wo:$
唉~
無奈中~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 12:20 PM 發表

阿仔,自从你有左老婆..
变得没出息啊...
;P
x2:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:21 PM 發表

吾係ar我重有小小錢ar
雖然吾係多
你卑左家用未~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:22 PM 發表
保母走左??
唔清楚~
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:23 PM 發表

比左la~
今日幾多呀~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:25 PM 發表

一個月比一次~
琴日咪比左囉
好古惑~:lol
最好都係阿爺~
唔駛卑家用~;P
原帖由 ed_teck 於 2006-8-3 12:28 PM 發表
阿爷要收家用...:lol
你食自己的棺材本啦~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:29 PM 發表

ar女叫你吾駛日日比你真係吾比
唉..........
一個月一次~
你教的~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-3 12:31 PM 發表

好比你一個月比一次
but100:L
咁就當然唔會~
一個月送一篇我的大作卑佢~
叫佢拿去比賽~
就當係我卑佢的家用~:lol