返回列表 回復 發帖
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 11:49 AM 發表
hihi~
管家~
原帖由 livywong 於 2006-8-2 11:52 AM 發表

歌聲魅影:L
yes~
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星明月日朗----------大女老公(貪錢怪)
泰利26-----------------B仔(幾乖)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
HIDE -------------------細細b(最乖)
allornothing833-------管家(神秘)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 11:53 AM 發表

比家用呀:handshake
比左老婆la
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 11:53 AM 發表

問老豆,佢今日先俾ar媽成皮野,佢夠哂豪:lol
小小啫,都吾知佢夠吾夠用:$
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 11:56 AM 發表

卑左幾多~;P
10000之ma:$
你比左我個女未你話每日最少100:@:@
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:00 PM 發表

陣間過數~
我唔會唔卑的~:lol
最好la:handshake
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:02 PM 發表

你積蓄得番二佰幾,仲俾每日一任佰:o
你真係:kiss:家姐:lol
佢都ok嫁:D
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 12:02 PM 發表
閃先~

要去準備午餐~
ok~
原帖由 HIDE 於 2006-8-2 12:04 PM 發表
約左人出街 .. 各位再見!
早d返ar!
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:05 PM 發表
啱啱卑左家用老婆啦~:lol
echobe  2006-8-2 12:04 PM 金錢 100 元  積分轉出
算你la~
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:10 PM 發表

我唔想係我被錢家姐使,我要你有d責任,so....我係唔會卑你:lol
比我la~
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 12:11 PM 發表
個家族一早又擴大左~
真係好~
但我想講下~
我唔係" 貪錢怪 "呀~
外父~
我將富身家都分左成一半卑我老婆嫁~:@:@:@
ok改番la:lol
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星明月日朗----------大女老公(努力搵錢)
泰利26-----------------B仔(幾乖)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
HIDE -------------------細細b(最乖)
allornothing833-------管家(神秘)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 livywong 於 2006-8-2 12:34 PM 發表

分咗佢去買嘢食囉.......大佬,,,,:lol
係la:victory: