返回列表 回復 發帖
阿婆, 最近好嗎? 我都有"掛" 你架... 呵呵...
  去片

P7-R1iM0Hv4
ed_teck 發表於 2009-7-7 04:35 PM
XD"你做么俾我睇“半斤八两”?
我都5 pity .... XD"

ps: -___-" b4 u reply post nobody here... after u reply = ="
siapa pun datang -.-" sweat" ........
u better come here more frequent  to clean ur "HOUSE" .... zzzZ
weather very cold 2 9...
頂返上去
我雖然窮,但很快樂
XD"你做么俾我睇“半斤八两”?
我都5 pity .... XD"

ps: -___-" b4 u reply post nobody here... after u reply = ="
siapa pun datang -.-" sweat" ........
u better come here more frequent  to clean ur ...
howgeemun 發表於 2009-7-8 02:25 AM
俾你聽下打工仔心聲...

我都希望有多D 時間可以上來吹水架...
我反而覺得次次來都見唔到人..

ed_teck 發表於 2009-7-13 03:51 PM
你上来的次数也很少啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
頂返上去
joesyip1968 發表於 2009-7-12 11:57 PM
=] hellow~~~~~~

ed_teck 發表於 2009-7-13 03:51 PM
讲到好像我无做过工甘 -.-"
未读utar前我返左半年几既工 -.- 简直系地狱....

-.- 你次次黎都5岩时间~
and 你次次黎都系kap 1 kap...
dint leave any comment here...
sure nobody will reply la = ="
你上来的次数也很少啊!
dicksonkhan 發表於 2009-7-13 04:39 PM
举双手双脚赞成 .....
冷板凳頂上去
我雖然窮,但很快樂
呢度又有返人 ?
呢度又有返人 ?
dororo 發表於 2009-7-22 12:25 PM
個家族list 唔見左既?
個家族list 唔見左既?
HIDE 發表於 2009-7-24 14:35
無左我名
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
無左我名
lux1261 發表於 2009-7-24 04:29 PM
都無左我名
係咪想整張新list?