返回列表 回復 發帖
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 12:02 AM 發表

點止3拍咁少
咁即係幾多~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:02 AM 發表
听日,我找2,3 打阿婆番来..
话我吾掂..:@
我地會睇住你點做呀~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:02 AM 發表

goodnight:kiss:
goodnight外父
我都要揾我老婆啦~
再見啦~
咁多位~
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 12:04 AM 發表

到时学野啦..
保enhobe叫救命
好驚呀~
我會好好保護佢~:lol
各位長輩早晨~:lol
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 11:48 AM 發表

早陳:lol
我中左大波波呀~~~$2000x1.9  =3800:lol
中左就好啦~
有得分~:handshake
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:55 AM 發表

比左老婆la
卑左幾多~;P
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:57 AM 發表

10000之ma:$
你比左我個女未你話每日最少100:@:@
陣間過數~
我唔會唔卑的~:lol
啱啱卑左家用老婆啦~:lol
echobe  2006-8-2 12:04 PM 金錢 100 元  積分轉出
原帖由 HIDE 於 2006-8-2 12:04 PM 發表
約左人出街 .. 各位再見!
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:02 PM 發表

你積蓄得番二佰幾,仲俾每日一佰:o
你真係:kiss:家姐:lol
鬼叫佢係我老婆咩~
我要令佢幸福呀~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-2 12:06 PM 發表

算你la~
唔係你當我流嫁~;P
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:07 PM 發表

會ng會 -分 o架你:lol
錢咋~
你會卑我嫁~
係嗎~:lol
個家族一早又擴大左~
真係好~
但我想講下~
我唔係" 貪錢怪 "呀~
外父~
我將富身家都分左成一半卑我老婆嫁~:@:@:@
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 12:10 PM 發表

我唔想係我被錢家姐使,我要你有d責任,so....我係唔會卑你:lol
呢d叫意頭~
唔係叫被錢人地洗~:lol