返回列表 回復 發帖
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 01:02 AM 發表

原來你係大佬呀~咁我唔做何b仔lu~:Q

都係做番管家算...
呵~~呵~~~~呵~~~~~~
做我細佬可以有ar爺副身家:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 01:05 AM 發表
阿女,米同B仔倾gam耐,
B仔听日仲要番学ga... :lol
依個時候唔係放暑假咩;P
原帖由 allornothing833 於 2006-8-2 01:07 AM 發表

我唔做看更...我日夜都有出動的~~:Q

你地夠咁夜都未訓啦~
都話做我細佬有身家呃lor,ar爺最錫細ga....:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 01:07 AM 發表

衰b唔訓咋~ 唔關我事架~~
關B仔蛋治咩:Q:(
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 01:09 AM 發表
阿爷噢完夜尿,走啦。。。
B仔米gam迟训啊。。
[國語mode]我等著你回來~~~我等著你回來~~~~我想著你回來~~~~~我想著你回來~~~~[/國語mode]
good night~:lol
B仔訓la,唔係聽日做熊貓,溝唔到女o架la~~~~:lol
bye bye姑姑 byebye管家細佬 ^^
你地都早d訓la~~good night,have a nice dream~:kiss:
good morning ar anyone~
開左大同雲達不來梅win~~~我同呀爺等收 $ ~~~~呵~~呵~~~呵~~~~

雲達不來梅 對 漢堡  2 : 1  filltime
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 08:50 AM 發表
咁早既~~
morning everyone~~   ^^
hello morning~~你唔訓妟d :lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 08:54 AM 發表

我係....... 未訓~~

:lol
做乜唔訓呀?:(
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 08:59 AM 發表

我日夜調轉架嘛~~  晏dd先訓~
下,原來你先係實Q~~~ :lol
咁下午咪見唔到你...
你唔係患左色素性乾皮症(XP)呀????:Q
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:06 AM 發表

係呀~
下午我係度覺豬緊~
無人叫得醒~~ :victory:
同周公捉棋:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:07 AM 發表

如果有既~ 但係又好似個女主角咁靚既~
唔拘呀~~  kakakakak             :lol
你出左相俾我地睇下同澤宄爭幾遠:lol
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 09:07 AM 發表

如果有既~ 但係又好似個女主角咁靚既~
唔拘呀~~  kakakakak             :lol
你出左相俾我地睇下同澤宄爭幾遠:lol