返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-2 10:53 PM 發表

你梗係吾係la
你係我ge101分賢妻良母:$
:kiss:
你終於講出心底話~
101~
咁滿分係幾多先~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-2 10:54 PM 發表

唔好扇風啦 ;;)
老婆叫到就收口~
你地要恩愛d先得嫁~
好似我同我老婆咁先得~:lol
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-2 10:55 PM 發表
你今日揾 $ 辛苦嗎~~~~
毫無斬獲~
但都揾到多少~
有成一舊水~
夠明天家用~
原帖由 echobe 於 2006-8-2 10:57 PM 發表

為乜減佢一分呀~~~
唔知~
解釋下啦外父~
原帖由 dororo 於 2006-8-2 10:58 PM 發表

留番一分比佢進步:$
外母做到咁好~
你都話有進步空間~
我無野講~
原帖由 reborn713 於 2006-8-2 10:59 PM 發表
大家支持下徵文比賽
好野~
老婆呢個月有着落啦~
等老公表現啦~
原帖由 echobe 於 2006-8-2 11:01 PM 發表

你唔好咁辛苦 la ~~~
唔洗日日比我啦~
等你戶口多d錢先日日比啦~~ :kiss:
有你呢句話~
我十分感動~
我會努力~
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 11:01 PM 發表
行開陣先~~

食野先~~
真係有宵夜喎~
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:03 PM 發表

咁佢月黎月好嫁ma:$
無野講~
原帖由 echobe 於 2006-8-2 11:04 PM 發表

我中文愈來愈差~~
我諗我寫唔到lu~~:L

but i will support my honey ga~~
好彩你老公平時有寫開小說~
實難我唔到~:lol
唉~
各位~
求先我入個網~
竟然彈d咁既野~
Discuz! info: Can not connect to MySQL server

Time: 2006-8-2 11:07pm
Script: /index.php

Error: Too many connections
Errno.: 1040

Similar error report has beed dispatched to administrator before.
所以入唔到黎~
原帖由 echobe 於 2006-8-2 11:26 PM 發表

oh.... thanks~~ ;))
老婆你咁累~
就多d休息~
唔好捱壞身子~
原帖由 echobe 於 2006-8-2 11:30 PM 發表
眼訓呀~~~
走啦~~
聽日 day off 去玩~~
hahahahahahahahaha
老婆聽日玩得開心d~
屋企唔駛掛住~
今晚發個好夢:kiss:
原帖由 dororo 於 2006-8-2 11:31 PM 發表
我都去訓lu~~~
唉~~~~~
外父goodnight
原帖由 忌廉妹 於 2006-8-2 11:34 PM 發表

你又訓喇??
外母我未訓~