返回列表 回復 發帖
成員表(不斷更新)
ed_teck-------------爺爺(就死)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
echobe ---------------大女(好乖)
星明月日朗----------大女老公(貪錢怪
泰利26-----------------B仔(幾乖)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
allornothing833-------管家(神秘)
原帖由 泰利26 於 2006-8-2 11:19 AM 發表

又訓 ?_?
訓得多無益架ar爺:(
時日冇多;P
原帖由 livywong 於 2006-8-2 11:21 AM 發表

thx.....咁朝早起身叫daddy同mommy早晨係唔係有早餐錢俾架??:lol
屋企食比咩錢:lol
原帖由 ed_teck 於 2006-8-2 11:23 AM 發表
你个死仔,早知生块叉烧
我一咁講你即刻精神哂
原帖由 Elber 於 2006-8-2 11:24 AM 發表
我又加入呢個大家庭先
我要做賓仔
ok:handshake
得實女佣;P??
原帖由 mccsf 於 2006-8-2 11:24 AM 發表
hihi all~
歡迎
成員表(不斷更新)
dororo---------------daddy(老婆ge愛人)
忌廉妹-------------- mommy(我ge賢妻良母)
星明月日朗----------大女老公(貪錢怪)
livywong---------------細b仔(出世冇內)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 mccsf 於 2006-8-2 11:35 AM 發表

好彩我喜歡獨來獨往.........
你地繼續=.="
吾使理佢就快見佢吾到
你想做咩post??
賓仔呢??
原帖由 livywong 於 2006-8-2 11:37 AM 發表

同舊情人去睇浪就真!!
佢係我隔離訓緊wo:L
原帖由 HIDE 於 2006-8-2 11:39 AM 發表
仲係冇我份 =V=
sorry:L老婆冇同我講..........
你係
原帖由 HIDE 於 2006-8-2 11:41 AM 發表
乖仔 XD
又係仔老婆咁好生ge:$
成員表(不斷更新)
星明月日朗----------大女老公(貪錢怪)
HIDE -------------------細細b(最乖)
Elber------------------- 賓仔(得實女佣)
原帖由 HIDE 於 2006-8-2 11:43 AM 發表
點解一 D 係黎自吹水家族 .. 一 D 係吹水家庭既` 蝦哈*
一樣啫
原帖由 星明月日朗 於 2006-8-2 11:45 AM 發表
各位長輩早晨~:lol
早~